![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) 1 [2] קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 1 2021, 17:32 PM
|
||||||||
![]() "הורני ה' דרכך אהלך באמתך" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז תכתוב את זה אל תכתוב שהוא זה וזה וזה. ובאמת אוי ואבוי אם נשים יהפכו לגברים וגברים יהפכו לנשים -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 1 2021, 17:34 PM
|
||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל הוא הסביר יפה מאוד למה הוא הומופוב, גזען ושוביניסט ומה זאת אומרת ''גברים יהפכו לנשים ונשים יהפכו לגברים'' אתה אומר בעצם שאם אישה תהיה מפקדת טייסת בחיל האוויר זה אומר שהיא הופכת לגבר? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Apr 1 2021, 17:41 PM
|
||||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
לא. הוא התכוון בכללי
אפילו אם כל מה שהיית אומר היה נכון, עדיין יש הרבה אנשים שנושאים בתפקיד ציבורי שהם יותר מסוכנים ממנו -------------------- הלל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 1 2021, 17:48 PM
|
||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בבקשה אל תאמר.י לי למה הוא התכוון. זה התפקיד שלו. ואם כבר את.ה אומר.ת, אז מה זה אומר בכלל שגברים יהפכו לנשים ונשים יהפכו לגברים?? ומי לדוגמא? -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 1 2021, 22:58 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייתה לי תגובה ממש ארוכה על הציונות הדתית לכתוב פה אבל אני אוותר עליה. אני רק אגיד את זה - העובדה שהמפלגה הזאת מורכבת מאנשים שהעקרונות שלהם הם לא מדיניים או בטחוניים אלא קודם כל אפליה חברתית ומדיניות שמקשה על החיים של מיעוטים היא לבדה צריכה להספיק כדי לגרום לכולנו לצמרמורת.
בכל מקרה, סבב הבחירות הזה הוא התנקזות של ייאוש ציבורי של כבר כמה שנים טובות. אנחנו מרגישים במבוי סתום, ואנשים - אלה מהם שכן עושים את זה - יוצאים להצביע לא מתוך אמונה אמיתית בעקרונות שלהם ובדעות שהם מחזיקים אלא מתוך נסיון מיואש לסיים כבר עם המעגל הלא נגמר הזה. הקטע הוא שאנשים מתמקדים הרבה פחות במצעים של המפלגות וברשימות ובמקום זה אכפת להם הרבה יותר מה׳צד׳ שהמפלגה משויכת אליו. עכשיו, גם הגושים פה הם חלק גדול ומשמעותי מהמשחק, אבל מצחיק לראות אנשים שהצביעו כל חייהם למפלגה מסוימת פתאום מצביעים למפלגה אחרת לגמרי רק כדי להיות מזוהים עם גוש כזה או אחר. (הצבעתי למרצ אבל מרב מיכאלי גרמה לי להתלבט עד השנייה האחרונה אם אולי יותר כדאי לי להצביע לה) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2021, 12:23 PM
|
||||
![]() "הורני ה' דרכך אהלך באמתך" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל הם לפחות יהודים ורוצים שהמדינה תשאר יהודית. שזה עדיף מאשר להיות "נאור" ולדאוג לזכויות המיעוטים... -------------------- בס"ד
יצחק \ 18 \ דוס קדוש \ מ. צ"ד \ פרשתי רבי נחמן מלמד אותנו עיקר גדול בעבודת ה' - להיות תמיד בשמחה, גם בזמנים הכי קשים. זה לא מגיע מתוך טיפשות חס וחלילה, אלא מתוך הבנה שהעולם שלנו מנוהל על ידי ה' יתברך, וכל מקרה וסיטואציה שפוגשת אותי זה מה שה' יתברך רצה שאני אפגוש. וממילא, איזה סיבה יש להיות בעצבות? כששמחים יש הרגשה טובה כששמחים באה פתאום רוח של תקווה כששמחים רואים את אורך המיוחד כששמחים מסתכלים בטוב שבכל אחד כשעצובים ובאה פתאום השמחה היא מאווררת ועוזרת לך לראות עד כמה השמחה היא טובה לראות עד כמה יש בה רוח של תקווה (אביה) "כִּי יֵש ה' בְּקִרְבֵּנוּ!!!" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 2 2021, 16:06 PM
|
||||||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אז הוא הפך לברירת המחדל? יש מספיק אנשים שפויים יותר בפוליטיקה הישראלית שניתן לבחור בהם. לא חושב שלקיצוניים כמוהו וכמו בן גביר צריך לתת את האפשרות להיות בתפקיד כזה -------------------- ארן יגארררררררררר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 2 2021, 20:39 PM
|
||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אה... מקווה שאתה מבין מה כתבת עכשיו. מה בעצם כל כך רע בלדאוג לזכויות מיעוטים? מה כל כך רע בלרצות שאנשים לא יפחדו לצאת מהבית? כי בוא נדבר על זה רגע, לחלק את האוכלוסייה במדינה ל"אלה שהם משלנו (= יהודים דתיים הטרוסיסים שהם כנראה גם גברים)" ו"אלה שהם לא משלנו (= כל השאר)" נשמע מאוד... מדאיג. פונדמנטלית, יש משהו פגום מוסרית בחשיבה הזאת - לראות רק את החיים של קבוצה אחת בתור חשובים, לדבר רק על הצרכים של קבוצה אחת בלי מחשבה על האם קבוצות אחרות נפגעות תוך כדי, זה נשמע לי כמו דרך די עצובה להסתכל על אנשים ששונים ממך. אתה מבין שאותם מיעוטים הם בני אדם, כן? אתה מבין שאותם מיעוטים הם לא איזה קבוצה רחוקה ומפחידה של 'שמאלנים' או 'ערבים' או 'הומואים' או 'נשים'? אתה מבין שמה שאמרת עכשיו בהודעה הזאת, באופן עקיף, זה שאתה לגמרי סבבה עם אנשים שרוצים למנוע ממני זכויות בסיסיות כל עוד הם יהודים? מפלגת הציונות הדתית מפחידה אותי. עזוב רגע מילים גדולות, עזוב לדבר על החברה הישראלית - מפלגת הציונות הדתית מפחידה *אותי*. אותי, תם, שחגגתי לא מזמן יום הולדת 18, שמשתמש.ת בלשון פנייה מעורבת, שרואה את עצמי בעתיד בזוגיות אך ורק עם נשים, שהולךת ברחוב ומפחד.ת מהטרדות מיניות. הערכים שאתה מדבר עליהם שהמפלגה הזאת מקדמת הם ערכים שימנעו ממני - ומאוד אינספור כמוני - חיים בשוויון ובכבוד. כשאתה מדבר על זכויות מיעוטים, תזכור שאנחנו לא קבוצות רחוקות ומפחידות. אנחנו פה, אנחנו בכל מקום, וכשאתה מדבר על להקריב את איכות החיים שלנו לטובת מדינה יהודית כדאי שתגיד לנו את זה בפרצוף. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |