![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 24 2021, 12:26 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אזהרה- הסדרה הזאת קיבלה הגבלת גיל 13+ ומכילה קטעים אלימים ומיניים תעודת זהות ![]() 🎬 שם הסדרה: ריברדייל 🎬 שם הסדרה בשפת המקור: ו Riverdale 🎬 ז'אנר: מותחן, דרמה 🎬 במאי: רוברטו אגירה-סאקאסה 🎬 שחקנים ראשיים: קול ספראוס כג'אגהאד ג'ונס, קיי ג'יי אפא כארצ'י אנדרוז, קמילה מנדס (אין לה שום קשר לקמילה קביו) כורניקה לודג', לילי ריינהרט כבטי קופר, מדליין פטש כריל בלוסום. כמובן שיש עוד דמויות, אלו רק חלק. 🎬 שפה: אנגלית 🎬 שנות שידור: מ 2017- הווה 🎬 אורך ממוצע לפרק: בין 42 ל46 דק 🎬 רשת שידור: רשת השידור המקורית היא The CW אבל בארץ זה נטפליקס 🎬 תקציר הסדרה: הסדרה מבוססת על הסדרת הקומיקסים "ארצ'י קומיקס" ועוקבת אחרי ארצ'י, ג'אגהאד, בטי וורוניקה. מאז היעלמותו של נער בשם ג'ייסון, מנסים הם לגלות את הסודות האפלים של העיירה שהייתה פעם תמימה ושלווה. ההמלצה עצמה 🎬 הדמויות האהובות עלי מהסדרה: אז אחת הדמויות היותר אהובות עלי היא כמובן שריל בלוסום, בהתחלה שנאתי אותה אבל עכשיו היא אחת הדמויות האהובות עלי, לא רק בסדרה, אלא באופן כללי. הדמות השנייה שמאוד אהבתי היא ג'אגהאד ואני לא צריכה להסביר למה נראה לי. גם מאוד התחברתי לטוני, ורוניקה וקווין כמובן, אני גם קצת התחברתי לסוויט פי. היו כל מיני דמויות שאהבתי, אבל הכי את שריל וג'אגהאד. 🎬 לאיזה גילאים אני חושבת שהסדרה מתאימה? ולמה? ההגבלת גיל של נטפליקס היא 13+ אבל לדעתי זה תלוי בבגרות מנטלית, זאת אומרת שאם אני מספיק בוגרת מבחינה מנטלית אני יכולה לראות את זה גם מתחת לגיל 13 אבל זו רק דעתי. 🎬 מה מיוחד לדעתי בסדרה? אני ראיתי לא מעט סדרות נעורים אבל הרבה מהן חוזרות על עצמן, לעומת זאת, ריברדייל לדעתי מאוד מחדשת לדעתי, כי נניח ברוב סדרות הנעורים, מעודדת היא סנובית שחושבת רק על עצמה ומאוהבת באחד משחקני הפוטבול, אומנם שריל כן יוצרת רושם שהיא סנובית אבל כשמכירים אותה מגלים מי היא באמת. אז הרגשתי שבסדרה הם הראו לנו כל מיני נקודות מבט שונות ואהבתי את זה מאוד. עוד משהו שמיוחד בסדרה, זה שיש פרקי ספיישל מחזמר שבעצם עושים בתיכון ריברדייל מחזמר ובאותו הפרק יש שירים של אותו המחזמר. 🎬 למה אני ממליצה על הסדרה? כי היא ממש מעניינת, ברגע שהתחלתי לא יכולתי להפסיק. זו אחת הסדרות האהובות עלי אם לא הכי אהובה. ממש נקשרתי לדמויות ולעלילה, ועד כמה שזה נשמע מוזר, רציתי לגור בריברדייל בעצמי. תמונות של הדמויות הנה תמונות של חלק מהדמויות ![]() ארצ'י אנדרוז ![]() ג'אגהאד ג'ונס ![]() בטי קופר ![]() ורוניקה לודג' ![]() שריל בלוסום ![]() טוני טופז ![]() קווין קלר ![]() ג'וזי מקוי והנה כמה גיפים שאהבתי: ![]() ![]() ![]() נ.ב. המלצה ראשונה שלי, ואת האמת שרציתי לעשות סיקור אבל כבר עשו סיקור לסדרה אז עשיתי המלצה XD -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |