![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 24 2021, 23:42 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מושואים ציירתי דובדבן ב-7 הדקות האחרונות
מפאת הזמן זה כמובן לא הכי מוצלח שיש אבל אני אוהבת את זה והחלטתי לשתף :> https://imgur.com/a/Mgg7HcG מוזמנים לת"בב וגם סתם לכתוב את מה שעולה לכם בראש -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 24 2021, 23:45 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומייגאד מה לא מוצלח זה אחד היפים לא הייתי מצליחה גם ביום שלם בלי הפסקות פיפי לעשות את זה
|
|
פורסם ב: Mar 24 2021, 23:58 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 00:06 AM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טנקיו טנקיווו
-------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 00:08 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו
אעע כאילו אין לי כוח עכשיו לפרט אבל זה ממש מדהים וריאליסטי בטירוף ואי אפשר להאמין שציירת את זה ב7 דקות ![]() -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 00:45 AM
|
||
טנקיו טנקיו טנקיוווו
-------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 08:10 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו! זה טירוף!
באיזה צבעים השתמשת? יש לי תחושה שבעפרונות צבעוניים. נכון? הברק מהמם. בדיוק במקום, בדיוק בצורה ובדיוק בשקיפות. הכתום באמצע מהמםםם! הייתה לך דוגמא? -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 08:28 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו מדהים זה כל כך מהמם!
מן הסתם בעפרונות צבעוניים נכון? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 09:12 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו! מהמם!!!
ציור ראליסטי מאוד!! והצבעים באיזה השתמשת? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 14:29 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביפביפ
הדובדבן מקסים! אבל אל הוא היה טיפה יותר קטן לדעתי הוא היה מתאים יותר לגבעול ![]() אבל עדיין ציירת מדהים את הדובדבן עצמו ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2021, 16:08 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש יפה
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 29 2021, 00:31 AM
|
||
יו תודה לכם תודה לכם! רק עכשיו נזכרתי שפתחתי את האשכול הזה, אז בכל אופן האחיות שלי הזכירו לי שיש לי את הסקצ'בוק הזה ורציתי לראות אם עפרונות לבנים נראים עליו, אז גנבתי את העפרונות הצבעוניים של אחותי ומתברר שכן רואים אותם פה ואפילו רואים אותם מספיק על דברים שכבר צבעתי. אז עשיתי כמה ניסיונות :))
באמת עפרונות מה זה לא מקצועיים של אחותי ויצאו יותר מוצלח מהעפרונות שלי שעלו הרבה כסף :( -------------------- אלה אחת
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |