![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 31 2021, 13:53 PM
|
||
![]() To be a Rock and not to Roll ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שימוש בחיות הפלא בהוגוורטס || דיון במרבית הפעמים שבהן מדברים על חיות הפלא בהוגוורטס, מדברים על הסכנה שהן משקפות לתלמידים. בדיון זה הייתי רוצה להסתכל על צד אחר בזה, על ניצול חיות הפלא והפגיעה בהן. חיות הפלא הופיעו פעמים רבות בהוגוורטס; מהפיוניות בשיעור להתגוננות מפני כוחות האופל עד לדרקונים בטורניר הקוסמים המשולש (טורניר שהיה מלא בחיות פלא). הייתי רוצה להתמקד בדרקונים לרגע- הם בברור לא נהנים מלהיות כלואים בשרשראות, ומעבר לזה, הם לקחו אמהות דוגרות, וכל המטרה זה שהן יחשבו שלוקחים להן את הביצים, שזה דבר נורא בפני עצמו. נראה שזה לא מפריע לאף אחד, וזה אפילו נראה קצת מובן מאליו, עובדה שיש שיעור שלם שזה כל החלק המעשי בו. ואני יכולה להבין את זה, כי לפעמים הנזק הנגרם לחיות הוא קטן עד לא קיים, והחיות תורמות ללמידה של התלמידים וגם במגוון דרכים אחרות. אז השאלה שלי- מה אתם חושבים? האם חיות הפלא באמת נפגעות והשימוש שלהן בהוגוורסט בעייתי? האם הדברים החיוביים בשימוש שלהן עולה על השליליים? ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Heather, my love, there is a new sheriff in town Heathers --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 31 2021, 17:01 PM
|
||
![]() מוגל |
לא כל הקוסמים אותו הדבר
והם חייבים ללמוד איך להתגונן מחיות בצורה מעשית וכנראה יש להם מסורות חשובות שהם לא מוכנים לוותר עליהם. -------------------- אנשים בסוף כולם מתים!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2021, 11:20 AM
|
||
![]() מוגל |
הגיוני שהם עושים להם קסם שיככה
|
|
פורסם ב: Apr 22 2021, 21:42 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני חושבת שזה טוב שיש חיות פלא כמו הת'סטראלים שהן של בית הספר אבל הדרקונים אני חושבת שזה באמת לא בסדר.
-------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
|||
|
פורסם ב: Oct 24 2021, 21:59 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושבת שזו התעללות בחיות הפלא, העיקר הקטע עם הדרקוניות בטורניר, האגריד והחופש לחיות הפלא שולטים!
-------------------- 🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺🐺
[] נגה!!! [] פורום משחקי תפקידים! [] משחקי תפקידים! [] ארטמיס [] רייבנקלו [] זאבים שולטים תתמודדו [] 🐺[] אאווווו [] היי, השם שלי הוא נגה (NOGA. לא NAGA. ברור?!), ו... זהו, בעצם! הרשמו למ"ת שלי TEN WORLDS, TEN STONES אה, ו.... פורום מ"ת שולט! בקרו בפורומ"ת המדהים, תעזרו להפעיל אותו, ו... זהו, והפעם באמת! (נראה לי....) דרך אגב, רק ארבעה מהמקומות מהמ"ת שלי נותרו (כדור הארץ, גסטרופלונד, סלטרפנד, קרפסל)!!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |