![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 2 2021, 13:01 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הברבור החדש פעילות ![]() שלום משתמשים! חשבתי על זה שברבורים לא קשורים לבית הספר וזה מוזר שהם בסמל, הרי בית הספר הוא בית ספר פנטזיה! אז חשבתי על פעילות לספיישל הקסום שלנו. פעילות ראשונה, איזו התרגשות! קדימה, מה עושים פה? וואו, איזו התלהבות! בפעילות הזו בעצם תצטרכו לבחור יצור קסום לכל אחד מבתי הספר, ולהסביר למה דווקא הוא מתאים לבית הספר הזה. לדוגמה, לבית הספר לטוב אבחר פיה, בגלל שפיות מתוארות יפות וטובות וזה בעצם דברים שטוב מקפיד עליהם. חוץ מזה, הדיקנית של בית הספר לטוב היא פיה בעצמה. וגם המשרתים של בית הספר לטוב הם פיות, אז זה מתקשר לבית הספר לטוב. לבית הספר לרע נבחר ערפדים. הם נראים אפלים מאוד והם חיים בלילה, שנחשב לזמן אפל יותר של היממה וגם רוע הוא בדרך כלל אפל ומסתגר. חוץ מזה שהם שותים דם של אנשים, וזה מעיד על רשע גדול מאוד, שכמובן יש לרעים. עכשיו תורכם. תספרו לי איזה יצורים לדעתכם מתאימים לייצג כל בית ספר. אתם יכולים גם לסקר אותם, ואז לזכות בבונוס שיקויים! בונוס... זה מצלצל לי טוב. כדאי לכם! על כל סיקור שתעשו בפעילות תקבלו שיקוי להצמחת שיער וכמובן תגמול מאשכול התגמולים. על השתתפות בפעילות תקבלו שלושה שיקויים לריפוי פצעים.
[/QUOTE]
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 2 2021, 13:08 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: רינג, רינג!
היצור החדש לבית הספר לטוב: מלאך. למה: חיפשתי שני יצורים שהן די הפכים, מה שיסמל את ההפכים בבתים. נחשו מה בחרתי לרע ![]() מלאך גם מתאים לבית ספר לטוב מכיוון שהוא טהור ובית הספר לטוב מייצג את הטוב והטהרה. מלאך גם מזוהה ען הצבע הלבן והצבע הלבן מזוהה ען נקיות ודף חדש וטהור, ממש כמו בית הספר לטוב. סיקור (בונוס): סיקור מלאך! היצור החדש לבית הספר לרע: שטן. למה: שטן מייצג את האופל והרשע ובית הספר לרע הוא הרשע. אפילו הברבורה הטובה התפוצצה כשבופי התקרבה אליה כי הייתה רעה ולא רצתה להתקרב אליה, מה שמסמל רשע! בנוסף גם רוע מזוהה עם הצבע שחור (כצו הבגדים של אגתה שחשבו שהיא מתאימה לשם, משמע זה מתאים לבית - כי שטנים הם אפלים וכהים כאלו). סיקור (בונוס): סיקור שטן! הערות \ תלונות \ בעיות \ ברבורים זה ככ שנה שעברה: יאיייייי -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2021, 13:17 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: ג'יני, ג'יני 337
היצור החדש לבית הספר לטוב: חד קרן לבן למה: כי חד קרן זו חיה כזאת של טוב, וגם זו חיה מאד אצילית ובעיקרון בית הספר לטוב מעודד את תלמידיו להיכנס לאגדות ולהפוך למלכים ומלכות, חוץ מזה חד קרן זאת חיה כזאת של נסיכים ונסיכות, הרבה נסיכים ונסיכות באגדות משתמשים בחד קרן, ובית הספר לטוב זה בית ספר לנסיכים ונסיכות. סיקור (בונוס): היצור החדש לבית הספר לרע: פגעסוס שחור למה: בתכלס זה כאילו שתי חיות שהן אותו דבר רק הפוכות, כמו הברבורים- שתיהם ברבורים רק שאחד לבן ואחד שחור, אז פה זה שתי חיות ממשפחת הסוסים(זה אותו סוג חיות בתכלס) רק שאחד לבן ואחד שחור, אחד חד קרן ואחד פגעסוס. חוץ מזה פגעסוס שחור זאת חיה כזאת של רוע, וגם זה די חיה "מכושפת"(כמו שחד קרן זאת חיה קסומה) ובית הספר לרע זה בית ספר לכשפים ומכשפים ומכשפות. סיקור (בונוס): [B][COLOR=PaleVioletRed]הערות \ תלונות \ בעיות \ ברבורים זה ככ שנה שעברה: אני דווקא אהבתי את הברבורים. בסדר, שיניתי. אבל הברבורים בעצמם חיות רגילות ולא מדפניקיות, חוצמזה החיות הראשונות שבחרתי דווקא ממש התאימו. עריכה: וואו יובל פטרונוס וסוהרסן זה גאוניייייי עוד עריכה: יעל את יודעת אדריאן הוא הבן שלו כן? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2021, 13:19 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ג'יני ^^
שימי לב שאת צריכה לבחור חיה מדפניקית, אחרת ההשתתפות שלך לא תיחשב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2021, 13:21 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
]שם וכינוי: [/B] רוני חולמני
היצור החדש לבית הספר לטוב: פוני. למה: כי פונים הם הכי טובים וחמודים, כי בחתימה שלי! סיקור (בונוס): היצור החדש לבית הספר לרע: ת'סטראל למה: כי זה בערך ההפך מפוני... שחור ומלחיץ וקשור למוות סיקור (בונוס): הערות \ תלונות \ בעיות \ ברבורים זה ככ שנה שעברה: דווקא אין לי בעיה עם הברבורים... -------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2021, 13:22 PM
|
||
היי רוני, את צריכה להוסיף עוד כמה שורות כדי שתקבלי תגמול (:
|
|
פורסם ב: Apr 2 2021, 13:24 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CODE שם וכינוי: בצד היצור החדש לבית הספר לטוב: חד קרן למה: בחרתי בחדי קרן כי חדי קרן הם לבנים כסופים כאלו ומסמלים את הטוב שיש בעולם ואת העדינות וכל הדברים האלו ואת טוהר הלב והם עדינים ממש וכל זה.. והם ממש יכולים להתאים לבית ספר ''לטוב'' מפאנדום שלא קראתי בכלל לפחות שתי שורות סיקור (בונוס): היצור החדש לבית הספר לרע: זומבי למה: כי זומבי או מת חיי תלוי מה אתם מעדיפים- הוא מגעיל מפחיד ומרושע בלי תקנה והוא יציר של קסמים מרושעים ממש אז זה מתאים להגיד למרושעים הצעירים ''היי אתם מרושעים! אם תהיו תלמידים מצטיינים ומרושעים תוכלו לייצר זומבים! נכון מגניב?'' לפחות שתי שורות סיקור (בונוס): הערות \ תלונות \ בעיות \ ברבורים זה ככ שנה שעברה:סופיי [/QUOTE] -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2021, 14:15 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: יובל, April Fools Day
היצור החדש לבית הספר לטוב: פטרונוס למה: כי פטרונוס זה המגן מהסוהרסנים והסוהרסנים זה חיה רעה בלי ספק אז פטרונוס זה חיה טובה שמגנה ומצילה וכו' וגם בדרך כלל פטרונוס זה בצורת חיות טובות ולא מפחידות כאלה אז בגלל זה פטרונוס זה חיה מתאימה לבית הספר הטוב. סיקור (בונוס): היצור החדש לבית הספר לרע: סוהרסן למה: כי סוהרסן זה ההפך מפטרונוס וכבר הסברתי למה פטרונוס זה טוב: סוהרסן מיצג רוע כי הוא רוצה להרוס את הנשמות של האנשים הרעים אבל סוהרסן רע בעצמו אז הוא הכי מתאים לבית הספר הרע סיקור (בונוס): הערות \ תלונות \ בעיות \ ברבורים זה ככ שנה שעברה: הברבור השחוררר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2021, 15:14 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: נגה, ㅂㅈㄷㄱ쇼ㅕㅑㅐㅔ
היצור החדש לבית הספר לטוב: בני לילית למה: בני הלילית מתוארים כמושלמים מבחינת המראה, בעלי שיער בהיר, עיניים מלוכסנות, אוזניים מחודדות ועור בהיר וחלק. הם ההתגלמות של הטוב: אצילים, חיננים, נבונים וטובי לב, אך עם זאת שובבים מאוד. יכולת הדיוק שלהם מתבטאת במיומנותם בחץ וקשת, וכן הם ידועים כבעלי חיבה רבה אל הטבע והצומח. סיקור (בונוס): היצור החדש לבית הספר לרע: אורק למה: האורקים הם יצורים שפלים ומלוכלכים, שלוחמים למען צבא האופל. הם סדיסטים, אכזרים ואלימים. כל יעודם הוא להחריב ולהרוס. משמעות המילה "אורק" בלטינית היא שד או יצור השייך לעולם השאול. האורקים מסמלים את כל מה שדוגל בו בית הספר לרע, והוא בפשטות, רוע. סיקור (בונוס): הערות \ תלונות \ בעיות \ ברבורים זה ככ שנה שעברה: -------------------- נגה ✦ כותבת ✦ משרשרת ✦ מוזר זה דרך החיים שלי ✦ שלחו ה"פ ![]() ![]() גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו. וכמובן, פריצות: יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה! אז נגה מה אפשר להגיד? את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (: והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה בקיצור נגה היא משהו - משהו, ביי ביי לכם, הייתי פה 🤘🏼 נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך? אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות. וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי? בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים... אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה! אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של... נגה! אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו- תפוח אדמה זה מושלםם אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2021, 17:04 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: Dark magic
היצור החדש לבית הספר לטוב: דרקון כסף למה: כי דרקוני הכסף שייכים לצד הטוב במלחמה והם שייכים לאל הטוב והם יצורים טובים מטבעם והם עזרו במלחמות לנצח את הצד של הרוע ולהשמיד את דרקוני הרשע סיקור (בונוס): היצור החדש לבית הספר לרע: מלאך מוות למה: כי מלאכי מוות הם יצורים רעים ואכזריים והם שייכים אוטומטית לצד הרע סיקור (בונוס): הערות \ תלונות \ בעיות \ ברבורים זה ככ שנה שעברה: אה כולי תקווה שיצא נכון הודעה זו נערכה ע"י Dark magic ב Apr 2 2021, 17:05 PM -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2021, 19:18 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: אור בצד
היצור החדש לבית הספר לטוב: אממ אני לא זוכרת איך קוראים להם אבל הדגי חלומות האלו למה: אז מכמה סיבות, בית הספר לטוב הוא לא באמת טוב כמו שהוא מציג את עצמו (מי שקרא את הספרים מבין) מאוד אכפת לו איך הוא נראה, והרבה יותר בעיני אחרים מאשר בעיניו, הוא מציג את עצמו ככל יכול, ממש כאילו הוא יכול להגשים לך את החלום כשהוא בעצם חסר עונים, כמו דג. הוא נוהג להתרברב בכמה שהוא יותר טוב מבית הספר לרע כשבעצם זה לא נכון, הוא בדיוק אותו הדבר ואילו יותר גרוע, צריך שאני רואה את זה הבית ספר מבוסס ממש על סופי (חוץ מהחלק שהיא מכשפה..) וממש כמו הדגים הוא מציג את החלום אבל לא מעבר לזה. סיקור (בונוס): אני מהטלפון אז אחרכך היצור החדש לבית הספר לרע: איש זאב למה: אז נכון שסופי היא כעיקרון הרעה הכי רעה שיש אבל כמו שכבר אמרתי היא כמו בית הספר לטוב, שטחית, יפה, אובססיבית לגבי המראה שלה, מתנשאת וכו'. לדעתי הורט הוא זה שצריך להיות בראש של בית הספר לרע היות ולפי דעתי בית הספר לרע הוא כמוהו, הוא חזק וממשיך למרות כל הדברים שעוצרים אותו בדרך, כשמישהו רע עליו הוא לא רכרוכי ומסכן, הוא ממשיך בשלו, הוא אמיץ ומוכן לסכן הכל והוא לא מוותר בקלות. כמובן כמו לכל דבר יש גם שם מגרעות אבל במקום להמשיך ולהמשיך לחפור על המסביב, הסיבה שבחרתי איש זאב, חוץ מהעובדה שהורט הוא איש זאב, היא שזאב הוא יכול להיות זאב בודד והוא יכול לעבוד בלהקה וככה אני רואה את בית הספר לרע סיקור (בונוס): שוב, אחרכך הערות \ תלונות \ בעיות \ ברבורים זה ככ שנה שעברה: אז אני רואה את הספרים בדרך אחרת לגמרי ואני מאוד מקווה שעברתי אותה בצורה המירבית -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2021, 14:46 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם וכינוי: יעל, היפהפייה הלא נרדמת
היצור החדש לבית הספר לטוב: אדריאן אגרסט למה: כי הוא ממש נחמד, ולמרות שהוא עשיר הוא לא מתנשא או משהו כזה כמו רוב הדמויות העשירות בסדרות\סרטים. כשהוא משנה צורה לחתול שחור, אדריאן עוזר לעיר ויחד עם מרינט מציל את פריז מעש לילה. הוא טוב לב ואכפ לו מאחרים ומהסביבה. סיקור (בונוס): https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8832227 היצור החדש לבית הספר לרע: עש לילה למה: כי הוא רשע ואפל , וכל פרק הופך איזה נער\ה מסכנ\ה ועצוב\ה לרעה, וגורם לה לרצות לנקום בכל מי שעשה לה עוול. הוא מוכן לעשות הכל כדי להשיג את המופלאים של מרינט ואדריאן, ולא משנה אם אנשים או חיות יפגעו בדרך. סיקור (בונוס): הערות \ תלונות \ בעיות \ ברבורים זה ככ שנה שעברה: -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2021, 19:00 PM
|
||
היי יעל, שימי לב שצריך לבחור גזע ולא בנאדם. את יכולה לבחור את המופלאים עצמם אם את רוצה
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |