![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 5 2021, 18:11 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרפרים ![]() שם הגזע: פרפרים, butterflies (אני לא כל כך בטוח מה השם של הפרפרים, יכול להיות אבל שהתלמידים קוראים להם "פרפרי ציתות"). פאנדום: בית הספר לטוב ולרע, The school for good end evil. דמויות השייכות לגזע: הפרפרים שמסתובבים ברחבי בית הספר במהלך הספר השני (ספויילר: בהמשך מתגלה שהפרפרים הם חלק מהשמלה של אוולין סאדר והם מרגלים אחרי התלמידים בשביל אוולין). היסטוריית הגזע: הפרפרים של אוולין הם לא בדיוק מה שנקרא "גזע". לא ידוע על הפרפרים הרבה, אך מסופר לנו שהם חלק מאוולין. על הפרפרים של אוולין מספרים רק שהם היו אצלה כשהייתה בבית הספר לטוב ולרע - כנראה ששם היא הצליחה להשיג אותם, כי בילדות שלה לא מסופר עליהם. הפרפרים בעצם חלק מהשמלה של אוולין - הם יכולים לצאת מהשמלה אך כשאוולין מצווה עליהם הם חוזרים אל תוך השמלה והופכים לציורי פרפרים לא מזיקים. בעבר צבע הפרפרים היה אדום כדם, אך בעקבות רסיס נשמה של (ספויילר: מנהל בית הספר לרע, שנכנס אל תוך אוולין), הפרפרים הפכו להיות בצבע כחול בהיר - תכלת ונשארו בצבע זה כל הספר השני, עד לסופו - שם בעקבות אירוע כלשהו חזרו להיות אדומים. תכונות הגזע: הפרפרים של אוולין הם בעצם נראים כמו כל פרפר רגיל (ישנם פרפרים קטנים, אך ישנם גם פרפרים ממש גדולים). לפרפרים יש יכולת שמיעה, כך הם יכולים לרגל אחרי תלמידים ברחבי בית הספר - אך אין להם יכולת ראייה (מבינים את זה מכך שהיו ילדים שהסתכלו על הפרפרים בלי להשמיע קול והפרפרים לא שמו לב אליהם ובזכות זה הם הצליחו להתחמק מהם). סימן ההיכר של הפרפרים הוא הצבע הכחול שלהם (הבעיה היחידה היא שיש עוד מלא פרפרים כחולים, ככה שצריך להיזהר מכל פרפר כחול שמוצאים), סימן ההיכר שלהם בעבר היה צבעם האדום הבוהק שהשתנה בעקבות אירוע. התנהגות הפרפרים היא בעצם לפי התנהגותה של אוולין - ה"מנהיגה" שלהם (הפרפרים הם בעצם נוצרו בזכות אוולין. כשאוולין תמות הם ימותו יחד איתה, מכיוון שהם לא באמת אמיתיים אלא רק תוצאה של כישוף) - מכאן שהפרפרים מתנהגים בצורה רעה ומרגלים אחרי תלמידים, ממש כמו אוולין שבילדותה הייתה בבית הספר לרע ולאחר מכן אפילו הפכה לדיקנית שם. לפרפרים אין מקום מחיה מסודר - הם עפים ברחבי בית הספר וכשהם חוזרים לאוולין הם הופכים לחלק מהשמלה שלה ונהפכים לתמונות (ככה שהם לא בדיוק ישנים). כל מה שהפרפרים שומעים גם אוולין שומעת, ככה שהם כלי הריגול המושלם בשבילה - הם גם כלי הנשק שלה (כך נכתב בספריית בית הספר לטוב ולרע). היכולות הקסומות של הפרפרים הם יכולת הריגול - הם מקשיבים ומה שהם שומעים עובר לאוולין. אך זה הדבר היחיד הקסום בהם, שאר היכולות שלהם הם אי ראייה והפיכה לתמונות על השמלה של אוולין. דעה אישית: אני ממש ממש אוהב את פרפרי הריגול של אוולין - הם מגניבים, הם יפים, הם מרושעים. כל מה שגזע צריך כדי להיות מושלם. בהתחלה כשקראתי את הסדרה לא כל כך אהבתי את הפרפרים, כי הם די הרסו המון דברים בסוף, אבל כשהמשכתי לחשוב קצת הבנתי שבעצם הפרפרים האלו הם גזע שהייתי רוצה שיהיו איתי (רק שהם יוכלו לראות ולא ימותו כשאני אמות - אלא יצליחו לחיות גם לאחר מכן). אהבתי ממש שהצבע שלהם השתנה לפי ה"מנהיג" ששלט עליהם - הייתי רוצה להאמין ששלי היו בצבעי טורקיז כזה (חלק כחולים, חלק ירוקים וחלק עם גוון משולב). אני קצת מרחם על הפרפרים הללו כי אין להם כל כך מה לעשות בחיים חוץ מלרגל. אם אני הייתי אחראי עליהם הייתי חצי משחרר וחצי משלח לחופשי, שיתרבו והכל (ואז כל כמה זמן הייתי מחליך פרפרים, כדי שמי שאיתי גם יוכלו להשתחרר לחופשי ואני אקח כמה פרפרים חדשים נחמדים שיהיו איתי). בסופו של דבר הפרפרים האלו אולי לא בראש הרשימה של הגזעים שהייתי רוצה לפגוש - אבל הם ממש מתקרבים לשם! כי הם באמת ממש פרפרים מגניבים. פאנארטים: ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2021, 18:12 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2021, 18:12 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאוד יפה ואפילו לא קראתי את הבית ספר לטוב ולרע
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 7 2021, 17:49 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
במהלך הסיקור דיברנו עליו כל הזמן בדיס אז אין לי ממש מה לחדש לול
יתווסף ללינקייה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |