![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 68 69 [70] 71 72 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 14:39 PM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כע אבל אני מרגישה פתטית שלאחותי הבת 10 יש יותר חיים משלי כאילו הרבה יותר הא אפשר -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 14:41 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם לי אין חיים
מי צריך חיים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 14:42 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי בכלל צריך כינוי
מי בכלל צריך חיים נו באמת אף אחד לא צריך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 14:42 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל אין לי חיים אפילו ברמת התחביבים ודברים שנחמד לי לעשות
אפילו מלקרוא אני לא נהנית כמו פעם -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 14:44 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם לי אין תחביבים אני סתם לומדת
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 14:53 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף. :/
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 14:54 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהה קרההה? -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 14:55 PM
|
||||
למה ככה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 14:58 PM
|
||
עשיתי קוקו לילדה בת שש
לא ידעתי שהיא קיימת עד היום מתה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 14:59 PM
|
||||
לול בוכה. מה. -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 15:02 PM
|
||||||
זה היה כזה ארוחה משפחתית גם עם בני דודים מדרגה שנייה ואני לא מכירה את כולם אבל אחת ביקשה שאני אעשה לה קוקו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 15:07 PM
|
||
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 15:15 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עייפה
ועייפה ועייפה אההההההההההההההההה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 15:16 PM
|
||||||||
אה נחמד לול. -------------------- 💋
|||||||
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 15:18 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אולי אני אשתה קפאין
אבל אין לנו סוכר בבית מה עושים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |