![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 22:29 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע איך סופי התקבלה
לא פייר רגע מה -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ?
|
|
|
||
היז דארק מטיריאלז
איך -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 22:30 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עבדתי על הרקע עכשיו שעה אז התקבלתי יאי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 22:33 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי אלה איך הפסקת?
ולאן סופי התקבלה? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 22:34 PM
|
||||
למשחק תפקידים של חלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 22:37 PM
|
||
יא סופי מזלט
-------------------- 💋
|
|
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה מזל טוב נראה לי לא ידעתי שצריך להתקבל לזה או משהו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איכשהו תמיד הסיפורים של משחקי התפקידים נראים ממש מגניבים, ברמה שהייתי רוצה לראות סרטים או סדרות עליהם
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 22:38 PM
|
||||
תודה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 22:39 PM
|
||||
בדרכ הם גם מבוססים על סרט\סדרה -------------------- 💋
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 22:39 PM
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לקח לי מלא זמן כי כזה אני כוססת מאז גיל ארבע אבל בשלוש שנים האחרונות היו לי תקופות שהייתי מסוגלת להאריך אבל גם תקופות שבהן לא יכולתי שלא לכסוס כל הזמן. ממש אין לי מושג אבל אני שמה לק אם בא לי להאריך כזה, זה מונע ממני לכסוס לרוב. -------------------- אלה אחת
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 22:42 PM
|
||||||
אני גם כוססת מגיל קטן. מאז שאני זוכרת את עצמי בערך. אבל שום דבר לא הצליח לגרום לי להפסיק. אפיו לא הדבר המרושע הזה שנקרא מרה :< ואני לא יכולה גם לשים לק כי זה נראה מאוד מוזר על ציפורניים כסוסות וקטנות כמו שלי. וגם כי כשאני מציירת זה מלכלך את זה. -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 22:43 PM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 22:44 PM
|
||||||||||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה למה מה קרה? :( -------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |