![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 94 95 [96] 97 98 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:10 AM
|
||||||||||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל זה רועש מי תמיד אחרי הצפירה/אזעקה האוזניים שלי ממשיכות אותה באופן אוטומטי לפחות דקה או שתיים ולא בא לי מורלים בזמן המבחן ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:11 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאאאלום
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:12 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:13 AM
|
||||||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננסה מתישהו יאאא גם אנייי כאילו חניכות שלי עשו ואני התאפקתי לא להצטרף לטובת האלה שבכו לי להגיד להם לסתום -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא משהו מה איתך
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי בוא נעשה הופעה פורטליסטית ביום העצמאות נעשה סיבוב הופעות כזה עם השיר יש לי שיר שמעצבן אנשים זה כזה הפורטל לעשות את זה
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:14 AM
|
||||||||||||||||||||||
מה לא זה אפילו עוד יותר גאוני, ידחו את המבחן -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:14 AM
|
||||||||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה לא שמתי לך כבר פלפל על הירח וזה ארוחת הצהריים שלך לול איפה טיילתם? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:15 AM
|
||||
למה לא משהו אהההה אני בסדר הבנים בכיתה שלי מציקים קצת -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:16 AM
|
||||||||||||||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ידחו אותו והוא היום ויגידו לי משהו בסגנון ״שימי אטמי אוזניים״ והחלק הכי נורא שה מבחן עם מיקרופון פתוח אז אם דבר כזה יקרה ישמעו את המורל מעשרים בתים שונים ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:16 AM
|
||||||
ממש אין לי כוח לבית ספר ואני אכשל בהכל ✨ למה מה הם עושים -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:17 AM
|
||||||||||||||||||||||
אהה ירח זה מדהים בטעימותו המ שאלה טובה טוב שיעור פסיכולוגיה סופי לשלוח לי הפ ![]() -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:17 AM
|
||
טוב מסתבר שאני 100% פסיכופתית
"100% פסיכופת! המממ... אנחנו קצת מפחדים להגיד את זה בקול אבל הנה זה בא: אתה לגמרי לגמרי פסיכופת! אתה לא אדם חברתי במיוחד, אתה מעדיף להיות לבד בדירה שלך, לעשות את הדברים שלך, ללא כל התערבות מהעולם החיצון. אתה לא אדם אמפתי, אבל אתה לא חושב שזו בעיה, אתה רואה את זה דווקא כיתרון! העצה שלנו היא לנסות להיות יותר חברתי (בלי לחטוף אף אחד!), ולראות איך אתה מרגיש, אתה עשוי לאהוב את זה! אם יש לך חברים - שתף איתם את החידון וגלה אם גם הם כמוך" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:19 AM
|
||||||||||||||||||||||||||
חוזרים לבית ספר אבללל יודעת מה תשלחי לי מתישהו לוח מבחנים ונראה מה אפשר לעשות ![]() -------------------- Efrat "חלק מהזמן היו בי החלטות ברורות שאני מתחילה לשמוח להרפות מכל מה שכבר לא. בחלון קטן מולי בוהה בעיר הישנה שאהבתי לאהוב היא אהבה אותי בחזרה." שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |