![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:19 AM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואלה אנשים שלא מגיבים לתגובות בפרופיל שלהם
רק שתדעו שזה ממש מוריד לי את ההערכה אליכם כי אני כותב את זה כדי לפתח שיחה וזה לא נחמד כשלא עונים זהו עד פה התלונה היומית שלי ביייייייייי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:20 AM
|
||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אויש אבל את לא תיכשלי בהכללל אה הם עושים המון רעש ומסרבים עקרונית לשים דאודורנט בבוקר -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:20 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול סיפור חיי שלחתיייייייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:21 AM
|
||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
א - -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:21 AM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:22 AM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לכי תדעי כרגע נראה שכן אה איזה כיף זה ילדים בכיתה ז -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי
דצמבר הורג אותי אני פשוט עובר על הודעות שלי וצוחק בקול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא של בית ספרררר זה של בר אילן שבאמת קוראים לזה התוכנית לנוער מוכשר במתמטיקה אבל אף אחד לא קורא לזה ככה ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:23 AM
|
||||||||||||
): כן זה מקסים -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:26 AM
|
||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן לא במטרה לבאס אותך אבל זה לא באמת משתפר -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:29 AM
|
||
הידעתם שהתגובה ה8444444 במערכת הפורומים היא שלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:29 AM
|
||
זה נחמד לחשוב על למחוק את הפרופיל שלי עד איפשהו
אבל תכלס באוגוסט ליאור הפגיז אותי בלהים באורך הגלות שלא הצלחתי למחוק אז חבל על המאמץ הא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:30 AM
|
||||
אז תכריח אותו למחוק ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:31 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:31 AM
|
||||||
נה הכול באופן תיאורטי בכמ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |