![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 96 97 [98] 99 100 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:33 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרהההההה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:34 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא לדחות את הטריוויה צ'אט לחמישי
זה יותר קרוב ויותר נוח ואם כבר מה הבעייה בטריוויה צ'אט ביום העצמאות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:35 AM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי כולם עושים על האשים וכאלה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 10:55 AM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 11:44 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי כוח וואו
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 11:56 AM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי כרגע עשיתי את המבחן לבטאות ![]() נראה לי שיצא אחלה -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 11:59 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פוף
אני עושה את התרגילים חזרה למבחן ופתאום מצליחה יחסית הרבה כאילו בינתיים הספקתי רק משוואות מעריכיות אבל יאללה אני אמשיך יש לי עד אחת לגמור לתרגל אלגברה מאחת עד שתיים וחצי אנליטית ומשתיים וחצי עד ארבע גיאומטריה -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 12:06 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 12:09 PM
|
||
יופי בדיוק מה שהיה חסר לי עכשיו
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 12:11 PM
|
||
מה
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 12:12 PM
|
||
לא מצאתי את המחשבון המדעי שלי וממש התעצבנתי כי אני צריכה אותו
ובדיוק אחרי שכתבתי שזה ה שהיה חסר לי באתי להתקשר לאמא שלי לשאול אותה אם היא יודעת איפה האחד של אחי ולא תאמיני מה מצאתי ליד הטלפון -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 12:31 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סמלי קטטטטטט סמלי קטט
וואט אר דיי פידינג יווווווו סמלי קטטטט סמלי קט איטס נוט יותר פולטטטטט -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 12:38 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:(
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 12:48 PM
|
||
היי
|
|
פורסם ב: Apr 11 2021, 12:52 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמע
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |