![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 19 20 [21] 22 23 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 20:33 PM
|
||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןן אני אשמח תודההה -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייייייי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
אההה אמאלה נחמדי מה איתך? -------------------- 💋
|||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 20:34 PM
|
||||||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
??? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם ביטאתי ערך ואפילו לא טרחתי להעביר לדוקס
אני זוכרת שאפילו לא זכרתי איך קוראים לבנאדם כשביקשתי תגמול החבר של צו שמוזכר שתי שורות מקסימום בכל הספרים ביחד נו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש איך אני כמעט רק מהטלפון ואת כל הניסויים שלי אני עושה מהטלפון רוצה דוגמה? הנה, כרגע אני בטלפון בלה בלה בלה אני אוהב לכתוב בחגחגחגת לגחגצגמד חגחגחגמ
בבקשה. כל זה מהטלפון -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פוף.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 20:35 PM
|
||||||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זה דיס לעזאזל? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 20:35 PM
|
||
יש לי
600 מקום לינשופים אע. -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 20:36 PM
|
||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיסקורד✨ -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה אז אני אף פעם לא מצליחה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןכן וגם למחוק הודעות, וגם להרחיב את הנמעניםםםםם. למה צוות תוכן צריך את זה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מוגל |
היי
-------------------- יודה · הפאנדום המתחלף · מ. הפאנדום לעתיד אעאעעאע אני בחתימה של יודהההה יאאאא מאגניבבב קיצררר יודה הוא מדהים כזה והוא גם הולך לנהל את הפאנדוםםםם קיצר אין על יודה כפרה עליוווו ותפוח אדמה זה מדהיםםםם כמעט כמו יודההה יאאא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 20:37 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 20:37 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליאו איך בכלל
אני ניסחתי את הספיישל מהטלפון אבל סבלתי פעם אחת ופשוט לקחתי את התבנית של זה ושיניתי את הצבע והגודל וזה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |