![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 20:56 PM
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה ליאור לדווח על חיזור סתמסתם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 20:57 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין דבר יותר מבהיל מסטטוס לא צפוי
אני בספק אם הלב שלי יחזור לעצמו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 20:58 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דייי ככ התרגלתי לעידו בכחולללל זה מוזר ליייי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 20:58 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כאילו כתבתי למני הודעה באורך הגלות
לפחות תגיב!!!!!!!!!!!! -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:00 PM
|
||
אה עידו רק התלוננתי על הצבע שלך שמוזר לי בעיניים ולא אמרתי מזל טוב אז מזל טוב!!!!
הבא שמגיב מקבל הפ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:00 PM
|
||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאיייי תודהה רגע חנה פה במקרה?? -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:02 PM
|
||
![]() -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:04 PM
|
||||
יו כן האמת שמהלפטופ הכחול של רייבנ נראה יותר יפה אז אני אתגעגע אליו >< אבל זה צבע נחמד הוא מסתווה ונעלם כזה תודה!! ותודה גם לאריאל ![]() אמאלה נו זה טריפל -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:05 PM
|
||||||||||||
כן -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די הסרת הודעות זה מגנוק
ושליחת הודעות בבת אחת וגישה לפורום ועריכת כותרות של אשכולות אבל אין נוד צוותוכן אופס -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() shadowhunter# ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי עשיתי את זה
ביי הלכתי לערוך את הפרופיל -------------------- כותבת 🔹 קוראת 🔹 39 רמזים 🔹 רייבנקלו 🔹 KotLC 🔹 סופי פוסטר 🔹 סולאנג׳לו 🔹 איארה 🔹 טים פוסטר-קיף (או קיפוסטר!) איימי קהיל המדהימה. קיף מהמם ואני בטוחה שאין מישהו שיתווכח. למרות הנאום היפה שהיה פה, החלטתי שהחתימה שלי מעכשיו מוקדשת להעלאת המודעות לשומרת הערים האבודות. קודם כל, תאהבו את קיף! זאת אפילו לא פקודה, כי אני כל כך בטוחה שתאהבו אותו. אחר כך תשפפו סוקיף (כי בואו אף אחד לא אוהב את פיץ), ואז תקראו את כל הספרים ותלכו לעודד את שאנון כדי שלא תעכב את הספר התשיעי בעוד שנה. אתם עדיין כאן? KotLC זאת לא סדרה קצרה.... שכחתי לציין שרו היא מלכה! תאהבו אותה! היא משפפת סוקיף! "אני סופי! טרלהלהלהל אני כמעט מתה! בואו נצרח על פיץ ושסוקיף יהיה לנצחחחחח" ~לחלוטין סופי אמרה את זה סטטוס אחרון: פאנגירל במצב הפרישה ה5++ שלי מהפורטל ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:06 PM
|
||||||||||||||
יאי אז אם יש לך ערך קצר במקרה שאת יכולה לשלוח לי קישור אליו זה יהיה נחמד >< אפשר בדיס אם נוח לך -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:06 PM
|
||||
והמקום של התיבת ינשופים כמובן -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:07 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלפפפפפפפפ
מזלט עידיו דייגו ומניייי -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:07 PM
|
||||||||||||||||
אה האמת שניסיתי למצוא את הערך של "פיוניות" באנגלית אבל אני לא מנסה למצוא איך קוראים להן באנגלית אם אתה מוצא אז נראה לי שזה יהיה כזה קצר וגם אין לזה תרגום אבל אני יכולה לחפש משהו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |