![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:23 PM
|
||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הולךךךך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:24 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע הזה שאני מתלוננת שיצאתי בתמונה מכוערת ואני מצפה שהיא תגיד לי מה פתאום
ואז היא אומרת נכון -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:25 PM
|
||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעע מזל טובבב! בהצלחהה! אני כזה הרגע הגעתי לבית ובמקום לשבת לשתות קפה כמו בנאדם אני שולח את העבודה לחברה שלי ואז לנקות את הסלון :( מה איתךך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:26 PM
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוכים הבאים לתוכנית עד כאן שתי המילים שאמרה אבי(ש/ד)ג לישראל כשהציע להפוך את העיוות לעוד יותר מעוות ולא לא לניווט ![]() סתםםםם יאללה מה המצב? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:26 PM
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מנשמע
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:31 PM
|
||||||||
זה יהיה בסדר להגיד שלא הבנתי כלום? :( אני סבבה כזה, מבאס אבל חביב מה איתך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:35 PM
|
||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן לא סתם זה מאיזו תוכנית סאטירה בשם עד כאן וכל פעם המנחה אומר עד כאן שתי המילים (ופה משהו שקשור לאירועי השבוע) אוי נו התיקון האוטומטי הפך את איווט לניווט נו באמת הוא הרס את הבדיחה והוא הפך את שיראל לישראל חצוףףףףףףף אני נחמד כזה חוץ מהמתמטיקה שהיא כמו יתוש כזה בחושך שאי אפשר לתפוס וגם שכל היום הלכתי עם משקפיים רק עם עדשה אחת כי השנייה נעלמה ולא היה לי כוח לשים עדות או אפילו עדשה אחת כמו שאני בדרך כלל עושה כשנופלת העדשה של המשקפיים ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:42 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו שיש לי בדיסקורד ורוצה לראות ציור לא גמורררר?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:43 PM
|
||
![]() "בכאב מצאתי אושר" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יום השואה מדכא, זוועתי, עצוב, איום ונורא לכולם
-------------------- יונתן ★ בואכה 15 ★ מ. הספרים לשעבר ★ הארי פוטר ★ שר הטבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:46 PM
|
||||||||||||||
אופסי :( אוי, מה עם ללכת לתקן את המשקפיים? או לחבר את העדשה?
גמני אוהב אותך ^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:47 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:49 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ היי
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:50 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ורומייייי
כן זה ורניקה ורומי ביחד איזו חכמה אני הא -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:50 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |