![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:51 PM
|
||||||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתמול כזה ירדתי למטה ופתאום היא נפלה למרתף לערימת בלאגן ואני לא מוצאת אותה. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:52 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא יודעת אם ידעתן את זה
אבל הכינוי שלי פעם היה שריל לא זוכרת מה השם משפחה שלה מריברדייל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:52 PM
|
||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה? -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:53 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה באמת? נחמד -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אויש :/ אה, כמה זה גרוע? הגר היי! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חם לי
חם לי חם לי חם לי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:55 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכנסה לי עכשיו משכורת לחשבון בנק בפעם הראשונה! אז ממש מגניב זה די גרושים כי לא עבדתי כזה הרבה אבל ממש ממש מגניב וכאילו היה לי אחלה של יום מה איתך? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:57 PM
|
||||||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ בסדר, התחלתי לפני כמה ימים לנסח פעילות אבל היא לא משהו לדעתי. ובלי קשר, אני שוקלת לעשות את המבחן של הבטאים אבל אני קצת לחוצה ממנו -------------------- בס״ד
|||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:57 PM
|
||||||||||
הא למה לא משהו לאיזה פורום? למה לחוצה? תעשי, מקסימום לא יצליח בלוסום! שריל בלוסום היי שיראללל -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 21:59 PM
|
||
אהה תרגום זה מפחידדד
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:00 PM
|
||||||||||||
נע, סתם משו משעמם לפורום מוזיקה על סימפוניות ולגבי המבחן של הבטאים, יש מצב שאעשה אותו היום או מחר, יש גם אשכול שאמור לעזור לבטאים או משהו כזה אז נראה לי שאקרא אותו לפני שאעשה את המבחן -------------------- בס״ד
|||||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:02 PM
|
||
"Good. Not bad at all, Nigel. Well done."
— Harry, at Nigel's success with the Stunning Spell[src] מישהו יודע באיזה פרק זה? -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:03 PM
|
||||||||||||||
אם את חושבת שזה משעמם אולי כדאי שתחשבו על דרך לשפר קצת את הרעיון? הוו בהצלחה עם זה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:04 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:04 PM
|
||
אממממקייייייי 333>
-------------------- 💋
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |