![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 26 27 [28] 29 30 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:04 PM
|
||||||||||||||||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טנקיו 33333333> -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:04 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מה קורה
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:05 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי גישות ונתקעתי במשפט הראשון של התרגום מה איתך -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:07 PM
|
||||||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכיף! 3> מור! נכנסה לי משכורת לחשבון! כל כך מגניב אני זקנה הצילו -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אריאללל 33> יא קיבלת עכשיו גם את הצבע המקסים! -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@שיראל בלי משקפיים אני מצמידה את המסך לפרצוף כדי לקרוא עם המשקפיים-יש לי כאב ראש.
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:09 PM
|
||||||
אמקייי 33> כןןן ויש לי גישות ואני צריכה לתרגם ציטוט במדויק אבל שמץ מאיפה הוא אההההה מה נשמע -------------------- 💋
|||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:10 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז הרגע סיימתי המטריקס אחרי שלושה ימים ושליש סרט בכל פעם וזה שווה כל שניה למרות שלא קיבלתי את החוויה הפסיכולוגית שציפיתי לה אבל זה עדיין היה מקסים לראות את כל הרפרנסים במקור עצמו
אולי אני אתחיל האביר האפל עכשיו -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:13 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמע כולם
הגר איזה כיף גם לי נכנסה משכורת לפני כמה ימים מה ככה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:13 PM
|
||||||||
3> אה לול נהדר איזה למרות שאני בספק שאני כן אדע מאיפה אממ אני גולשת בשיין כבר איזה שעתיים ומחר יש לחברה שלי יומולדת אז היא הזמינה אותי ועוד כמה בנות למסיבת פיג'מה או משהו אבל היא הזמינה רק היום אז אין לי מושג איך אני אגיע עם מתנה -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:14 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי כוח למשפחה שלי
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:14 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם ראשונה שנכנסה לי לחשבון יואו איזה מגניב אבל עכשיו לא יהיה לי זמן לעבוד כל כך עייף ליייי מאודדדד אבל היה יום נחמד מה איתך -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:15 PM
|
||||
המטריקס יו זה נחמד אבל ארוך חייבת להודות שאף פעם לא ראיתי האביר האפל אם תראה תעדכן אם זה שווה צפייה ![]() -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:17 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לעזאזל אני בזום עם ילדים מהכיתה בעשר וחצי.
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:18 PM
|
||||
כי סקריבל זה נחמד? אגב מאיר ממש תודה על הנוד צוותוכן -------------------- 💋
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |