![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 28 29 [30] 31 32 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:25 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אגב ברכותיי על הכניסה לצוותוכן למי שהתקבל וזה
-------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הטקס של האוניברסיטה היה בלייב ביוטיוב כי קורונה
עכשיו הם עשו ספירה לאחור שתי דקות לפני שהוא התחיל שזה יצא בדיוק על הצפירה והם שמו מוזיקת רקע. הייתה מוזיקת רקע מהטקס בזמן הצפירה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה כזה. בע. גם מילא הייתה הוגעת פתיחה כזו עם כיבוד כזה ולאדעת להסביר:< -------------------- 💋
|||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:26 PM
|
||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפפפ אני לא מכיר את כל המחזמר, רק את הסיפור וחלק מהשירים. אבל השיר הזה לחלוטין נמצא ברשימה של השירים האהובים עליי ממחזות זמר. -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:27 PM
|
||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט כל הקונספט של לפתוח אשכול דיבורים לרוב משעשע וקליל בשם יום השואה מרגיש לי קצת לא מכבד ולא לעניין ולא קשור כזה סתם עוד משהו יומיומי וכבדרך אגב -------------------- אלה אחת
|||||||||
|
|
||||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכן :) -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
הרגע הכיפי הזה שהנושא של הפורום שלי אשכרה יכול להיות מחזמר של ברודווי
זה יהיה ממש כיף אם יבוא יום ובו זה יהיה הנושא -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן ביטלג׳וס זה אחד מהמחזות זמר שאני מכירה רק חלק מהשירים שלו אבל אלה שאני מכירה ממש אחלה ואת הסיפור אני מכירה פחות או יותר, הסרט שיעמם אותי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:28 PM
|
||||||||||||
כן זה מרגיש לי קצת מיותר כזה. -------------------- 💋
|||||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:28 PM
|
||||||||||||||
כן מן הסתם לא נעשה בכוונה רעה כלל ודווקא ממקום טוב אבל פחות לטעמי טוב מה שלומך -------------------- אלה אחת
|||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:29 PM
|
||||||||||
איזה עוד מחזות את מכירה? בטח את הת׳רס וmean girls עוד משהו חוץ ממה שניחשתי פה? צדקתי בכלל בניחושים שלי? -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:29 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רואה את הלייב של ערוץ 12
שבטח כבר לא לייב אבל זה פשוט מצמרר -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:30 PM
|
||||||||||||||||
כן זה ברור אבל יכלו לפתוח בשם אחר. אהה נפלא הערך שבחרתי ממש קל לתרגום מסתבר אז סיימתי את הפסקה הראשונה בטיוטה ראשונית ווהוו מה איתךך? -------------------- 💋
|||||||||||||||
|
|
||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה כזו פרודיה נורא קרינג'ית על כל הקליפים האלו של שנות התשעים נראה לי >< יוו מדברים על מחזות זמר לא ראיתי הרבה אבלל!! ראיתי שיקגו ובא לי לראות דיר איבן הנסן אמ זהו אני חלש במחזות זמר לאחרונה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז הייתה ארוחת ערב שלא משביעה
אבל אין דרך להכין מערכת ואין חדר לישון בו מקסים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |