![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:31 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי מין גירלס זה נהדר
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:31 PM
|
||||||||||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה נייס די מזעזע די בסדר לא יודעת פפ -------------------- אלה אחת
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:32 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו תשמעו שירים מסוגלים להעביר מצבי רוח בקלות
פשוט התחלתי לשמוע שירים וזה הוציא אותי מהדיכי של יום השואה אגב, אם אתם לא רוצים להיכנס לדיכי אל תעשו אחד מארבעת הדברים הבאים ביום השואה 1) לראות סרטי שואה 2) לכתוב שירי שואה 3) לשמוע שירי שואה כבדים 4)לקרוא ספרי שואה השנה עשיתי את שלושת הראשונים. אני שמח שעשיתי אותם אבל זה היה קצת מדכא. אגב, כמה זה מוזר שאחד הז׳אנרים האהובים עליי במוזיקה זה שירי יום הזיכרון? (של שניהם) -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:32 PM
|
||||||||||||||||||||
יאפ אוי למה?): קרה משהו?:< -------------------- 💋
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:33 PM
|
||||
מכיר רק חלק מהשירים אבל זה אכן נחמד -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא יודעת אבל ניגנתי בטקס די רציני היום בבוקר וקפאתי שעתיים על הבמה פפ אבל היה חוויה מה אני אגיד -------------------- אלה אחת
|||||||||||||||||||||
|
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך אני מתרגם Hiya לעזאזל
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:35 PM
|
||||||||||||||||||||||||
אוי נשמע פפף את יותר טוב עכשיו? @ליאו כןכן אני ממש אוהבת את זה -------------------- 💋
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:36 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה חוץ מזה
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:37 PM
|
||
מור פה
היי מור מלא זמן לא ראיתי אותך מה שלומך? -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:37 PM
|
||||||||||||||||||||||||||
כן הטקס לא היה משהו שלילי במיוחד וזה (חוץ מזה שזה יום השואה והכול) סתם כל מיני -------------------- אלה אחת
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:39 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר מה נשמע ליאו
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:40 PM
|
||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ וביטלג׳וס וסיקס! וטיפה טיפה waitress שיר אחד מcry baby לול אני בקושי מכירה ואת קאטס ראיתי בארץ ב2014! הכי טוב אני מכירה את הת׳רס וסיקס, אותם אני בייסיקלי יודעת בעל פה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:41 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||
אה אוי אממ לא בטוחה אם זה חסר טקט אבל באמת אכפת לי אז מ שלום חברה שלך? עדיין בביח? -------------------- 💋
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 22:41 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו חברות שלי מפגרות
-------------------- עומר
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |