![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 32 33 [34] 35 36 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 23:27 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תסתכל על הערך של הארי אתה לא ממש לא רוצה לתרגם אותו -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 23:27 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי הערך של הארי מפחיד ממש
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 23:29 PM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןן
ואני כזה עוד אמרתי לעצמי אולי נחלק אותו בן כולנו ואז כזה גם אם נחלק לכל אחד יהיה חלק באורך הגלות -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 23:29 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמאלה
הגלילה של העמוד שם ענקי -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 23:30 PM
|
||
אוקיי אז אחרי נייג'ל
הלנה רייבנקלו או אמה ווטסון אמממ -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 23:32 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילה טוב
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 23:34 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש איזו קלרניטנית רוסייה צעירה שקצת יותר גדולה ממני ואני לגמרי לא סובלת אותה ואת איך שהיא מנגנת והיא מעצבנת אותי כל פעם מחדש וזה לא קנאה פשוט יש לה טכניקה מציקה
-------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 23:41 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חנהה
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Apr 8 2021, 23:47 PM
|
||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל למה היא מצליחה לנגן את זה כל כך טוב עם טכניקה איומה כמו שלה (ניגנתי את היצירה הזאת בשנה עברה וזה אבל לא יצא לי טוב ככה) פפ -------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 00:09 AM
|
||||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בהצלחה לךךךךך אני אשמח לעזור בכל מה שצריך ![]() -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 00:14 AM
|
||
מי רוצה להיות גאה בי כי תרגמתי את כל השנה הראשונה של נייג’ל
-------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 00:30 AM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי אוכל
-------------------- עומר
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 00:37 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מציירת עכשיו
זה מאוד נחמד שכחתי מה התחושה כבר -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 01:34 AM
|
||
![]() Live and let live ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנו"ד הזה מת?
-------------------- 🛸 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 01:35 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |