![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 34 35 [36] 37 38 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 07:31 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו זה מאוד מוקדם. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 07:32 AM
|
||||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בנורמה אצלי ![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 07:32 AM
|
||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*תחשבי על זה שאם היא הייתה גרה ביפן זה אומר שהיא קמה בשעה שתיים עשרה בבוקר* ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 07:33 AM
|
||||||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז אני צריכה יותר מוקדם? ![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הזמן שאני באמת הולכת לישון בו.. אבל שוב אני באמת לא דוגמא לכלום פה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
ביי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 07:34 AM
|
||
אבישגגגגגגג אבישג חיהההההה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 07:34 AM
|
||
אם לא היית עושה משנה כותרת איזו דרגה זאת?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 07:35 AM
|
||||
אין לי מושג האמת אני אבדוק לך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 07:36 AM
|
||
אני בדרגת הילאי מסתבר!
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 07:36 AM
|
||||||
תודה רבה ![]() אני יודעת שיש מקום כזה אבל אני לא יודעת איפה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 07:38 AM
|
||||||||
את הולכת לפורום הערות הארות הצעות וכו, לוחצת על הקישור הענקי שבירוק בראש העמוד וגוללת בדף הזה עד שאת מגיעה לשלב שיש בו מלא נקודות, אז זה שם. -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
תודה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם כבר את כותבת את השם שלי פעמיים לא יכולת לכתוב פעם אחת אבישג ופעם שנייה אבישג? טוב נו אני סתם מתקטננת מה שלומך (אוף נו שכחתי איזו דמות קסומה אמרת שאת תזכירי לי שוב)? ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |