![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 36 37 [38] 39 40 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 07:57 AM
|
||||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש שקלתי לקרוא לך אבידג. ממש אבל. אוייי למה את לא שמה את העדשות אז? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 07:58 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה עושים בצוותוכן?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 07:58 AM
|
||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה באמת סרט נפלא פשוט אבישג ואני הגעתי למסקנה שההנהלותיים חיים בארץ קסומה שקיימת מעלינו וכולנו פיות ויצורים קסומים ואז אני תפסתי את מקומי בתור מליפיסנט כי היא מושלמת זה ההסבר בערך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 07:59 AM
|
||||
מתרגמים או מבטאים ערכים מאנגלית לעברית בשביל האנציקלופדיה בפורטל -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 07:59 AM
|
||||||||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() מלכת האפלה גם אני יכולה לבחור דמות? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 08:00 AM
|
||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו אז למה כתבתי ככה בחתימה, בשביל היופי? זה כאילו כל אחד איך שהוא רוצה תודה רבה ושבת שלום כי הסוג של עדשות שיש לי זה עדשות יומיות ולוקח לי נצח לשים אותן ובפעמיים האחרונות ששמעתי אותן אחת מהן נתקעה לי בעין. ומשקפיים לא ממש רלוונטיים -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 08:01 AM
|
||
למה?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 08:01 AM
|
||||
פיית היער!! זה הלב שלה שנשבר, היא מאוד נחמדה בסך הכל! באופן עקרוני זה היה יותר קטע של כל ההנהלותיים (שהם המנהלים פה, ההנהלה הגבוהה) חיים בארץ וכולם יצורים קסומים -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 08:04 AM
|
||||||||||||||
טוב אז פעם הבאה יהיה אבידג. או. למה שלא תישני עם העדשות המיוחדות האלו ואז כשאת קמה זה לפתע מתקן את הראייה שלך לאיזה 24 או 48 שעות? ולמה הם לא רלוונטים? ואם העדשות שלך כל כך מסורבלות לא כדאי להחליף לחברה אחת או משהו שיהיה לך יותר קל? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 08:04 AM
|
||
הייייייייייייייייייו
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 08:05 AM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואם אני אכשל? ![]() פחדד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 08:05 AM
|
||||||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי כאלה כי עדשה אחת נפלה ונעלמה ואתמול כאב לי להרגיש לי כאילו יש לי צילינדר מטורף בעיניים ורד אבידג רוצה להיות ילדת פיות, היא יכולה? -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 08:06 AM
|
||||||||
הכל טוב ![]() ![]() מחזיקה אצבעות רק לך -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 08:12 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 08:13 AM
|
||
היי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |