![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 41 42 [43] 44 45 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:27 AM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו היי לכל מי שאמר לי היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:27 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
גם לך
-------------------- מסדר עוף החול
![]() ![]() [URL=https://hportal.co.il/index.php? ![]() תלחצו על הקישור!!! https://hportal.co.il/index.php?showuser=75248 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:28 AM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
בסדר -------------------- אני
|||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:29 AM
|
||||||||||
נייס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:30 AM
|
||||||||||||
אתה הולך לשנות כינוי בקרוב? יש לך מספיק -------------------- אני
|||||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:31 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השאלה הייתה כתבו מה לדתעכם היה תפקידו של ההומור עבור ניצלוי השואה וכיצד הוא בא לידי ביטוי, ניתן ואף מומלץ להיעזר בסרט על מנת לבסס את תשובתכם. (אורך תשובה 5 שורות).
התשובה שלי היא: לעתי הומור בשואה היה חלק חשוב ומשמעותי לאנשים שעברו את השואה. להגיד "חשוב ומשמעותי לניצולי השואה" זה פשוט לא נכון לדעתי, בגלל שלא רק אנשים ששרדו עברו את השואה. בכל זאת, שישה מיליון יהודים. לדעתי ההומור בשואה היה אאפשרות, הזדמנות, דרך לראות את המקום הכל כך קודר הזה שמלא במוות ועצבות, בדרך טיפה יותר אופטימית וחייכנית. בלי ההומור, גם בחיים שלנו אבל גם בשואה, הכל היה הרבה יותר קשה. היית צריך לחשוב 24/7 על הבעיות שלך, כמה שאתה במצב גרוע, ובל שום יכולת לברוח מזה. ההומור מסייע במין בריחה מהמציאות, לחשוב על דברים אחרים או להפוך את הבעיות שלך, שאין לך שום דרך לפתור, ליותר כיפיות, רגועות ואופטימיות. אז, לסיכום, השואה בלי הומור היה אפילו יותר חרא ממה שהשואה עם הומור הייתה. השורת סיכום נהדרת זה יופי של חירטוט אני גאה בחירטוט הזה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:32 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
>< זזה שימושי
רק שתדעו שאם אני לא עונה זה לא בגלל שאני מסננת, אני פשוט מתרגמת תוך כדי. הודעה זו נערכה ע"י Betty Cooper ב Apr 9 2021, 10:32 AM -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:32 AM
|
||||||||||||||
כן אני מחכה לאריאל ולעומר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:33 AM
|
||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח תכתבי עוד הרבה כאלה בלילה זה יעזור לי להירדם -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:34 AM
|
||||||||||||||||
כינוי משותף מגניב -------------------- אני
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:35 AM
|
||||||||||||||||||
כןכן --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו זה כאילו הלילה שלי אז טכנית... אבל כן כל הנושא הזה של השואה יצא מכל החורים זה לא כאילו שאי אפשר לעשות כלום ביום השואה חוץ מלהיות עצובים ולחשוב על השואה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה מקסים וכל כך נכון. כשאני אומרת לאנשים שסבתא שלי (ניצולת שואה) מספרת לי בדיחות שואה הם כזה מסתכלים עלי כל כך מוזררר -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |