![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 42 43 [44] 45 46 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:36 AM
|
||||||||||||||||||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עוד מעט 200000 ואנ מתכנן לשנות כינוי (שעדיין לא חשבתי עליו) -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:37 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ ורד
אז כזה קצת מפריע לי עם השם של הנוד אז יש מצב לשנות אותו? פשוט מרגיש לי לא מכבד כזה בגלל שזה לא אשכול שמדברים בו על השואה אלא על דברים יותר קלילים וכאלו. -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נו, כן. ככה מצפים אבל אנחנו פתחנו נוד ליום השואה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם באלך אתה יכול להצטרף אלינו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פוף?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:38 AM
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש סרט מאוד יפה שהמורה שלנו שלחה לנו לראות, זה נקרא "הייתם צריכים להיות שם" ביוטיוב. זה על הומור בשואה עם טל פרידמן ולדעתי זה יכול לעניין אותך -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||||||||||||||||
על מה אתם עושים? -------------------- אני
|||||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||||
אני רוצה לשנות כינוי עם יותר מדי אנשים אז אולי בסוף לא אני רוצה את החרמשים שלי ואהה למי יש דיס? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:40 AM
|
||||||||||||||||||||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שירים של הביטלס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:40 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי יום הזיכרון מתקרב
הגיע כבר הזמן לסיפור הצפירה המטומטם אך המצחיק שלי? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:41 AM
|
||||
לא תני לנו לחיות -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:41 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||
מצטער אני לא שומע שירים שלהם ![]() אין לי משהו נגדם פשוט לא יצא לי לשמוע את השירים שלהם ![]() -------------------- אני
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:42 AM
|
||||||
חבל הוא מטומטם להפליא -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:42 AM
|
||||||||
נכון אני רוצה לשמור על השפיות שלי למי יש דיס -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:43 AM
|
||||||||||||||||||||||||||||||
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |