![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:43 AM
|
||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ורד
ספרייי -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:46 AM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה
ורד את אמורה להגיד משהו על מה שכתבתי ותענו כבר למי יש דיס חוץ מיובל וסופי? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:48 AM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לי >< -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:50 AM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אריאללל
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:51 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה ביקשת את זה אז זה היה בשנות היסודי שלי. אני חושבת ד? אולי ה? ו? אין לי מושג. אז לא הלכתי לבצפר או לטקס באותו היום. לא רציתי. במקום זה, נשארתי בבית לצפות בבנות ווינקס בחושך עם אוזניות על המחשב האהוב שלי. לא היה אף אחד בבית אז פשוט ישבתי לי מול המחשב שהיה בסלון בזמנו בחושך מוחלט צופה בבנות ווינקס. באיזה שהוא שלב, התחיל ציפצוף מאוד מעצבן. חשבתי שזה בטח חלק מההקלטה של הסרטון, אז צפיתי בזה עוד טיפה עד שהבנתי שהציפצוף לא יעזוב. עצרתי את הסרטון, הציפצוף המשיך. אולי זה משהו באוזניות שלי? הורדתי את האוזדניות שלי, רק בשביל להיות בטוחה. והינה אני, יושבת בלי אוזניות, שומעת את הציפצוף הזה. מיד חשבתי לעצמי מה זה יכול להיות? ואז נזכרתי שזה יום הזיכרון היום ומיד נעמדתי והרצתי בראש את הסיטואציה המאוד מאוד מוזרה שקרתה לי עכשיו. סוף -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:52 AM
|
||||||
לול בוכה יובללללל -------------------- 💋
|||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:53 AM
|
||||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:53 AM
|
||||||||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כינוייייייייי ביטלססססס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:54 AM
|
||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכוןןןןןןןן אמרתי לכם! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:54 AM
|
||||||||||
כינויייי ריברדייללל חוץ מזה חסר לי 8K כי תרמתי את המכ השני שלי לאור הודעה זו נערכה ע"י Betty Cooper ב Apr 9 2021, 10:55 AM -------------------- 💋
|||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:55 AM
|
||||||||||||
לתרום לך? למרות שאני בעצמי צריך תרימות -------------------- אני
|||||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:56 AM
|
||||||||||||
))): --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:56 AM
|
||||||||||||||
יו זה ממש נחמד אבל רק אתמול שיניתי וזה >< אולי אחכ, ממש תודה בכל מקרה^^ -------------------- 💋
|||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:57 AM
|
||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לולללל מזכיר לי שבזמן אחת המלחמות/מבצעים דודה שלי ישבה לראות טלוויזיה, ואז היא שמעה קולות של אזעקה אבל הייתי בטוחה שזה מהחדשות או משהו והמשיכה לשבת להנאה ועוד אמרה לכל הילדים שאין מה לדאוג כי זה רק מהטלוויזיה ואז אחד מהם פתח את הדלת וראה את הטיל בשמיים -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:59 AM
|
||||||||||||||||
תרמתי 500 -------------------- אני
|||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |