![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 44 45 [46] 47 48 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:59 AM
|
||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אימלה לפחות שלי לא מסוכן -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 10:59 AM
|
||||||||||||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נויס את סיקס אני פחות שומע, אחיות שלי יותר ביטלג׳וס אני מכיר חלק מהשירים אבל אני חושב שאחותי יודעת הרבה ממנו בעל פה וויטרס אני מכיר בערץ שני שירים לול על Cry baby לא שמעתי אף פעם וקאטס לא שמעתי למרות שאחותי ממש אוהבת אותו. יכול להיות ששמעתי כמה שירים ממנו כשהיא שמעה אותם בלי אוזניות. והת׳רס גם כן. אני מכיר רק חלק מהשירים, אחותי את כולם. הוא אחלה מחזמר. -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 11:02 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 11:02 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגע הזה שרק הרגע סיימתי קטע של משואה לתקומה
מקסים, לא? התחלתי לכתוב אותו אתמול לכו לתבב. בעצם אל תלכו כי הוא כתוב נורא -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 11:03 AM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 11:04 AM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 11:04 AM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
)):
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 11:05 AM
|
||||||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 11:06 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק רוצה להגיד שתכף אני מסיימת את נייג'ל תודה שולום
-------------------- 💋
|
|
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
):
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 11:08 AM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתם יודעים שפעם מישהי באיזו חנות שננכנסתי אליה אשכרה שמעה את never gonna give u up בלי לדעת את כל המימס שרצים על זה? כאילו היא שמעה את זה סתם ככה???? הזוי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 11:09 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
https://pin.it/6MYhmn6
הייתי אומרת קנאה אבל אלו בערך הציפורניים של ורד לול -------------------- 💋
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 11:10 AM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה יובל
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 9 2021, 11:12 AM
|
||||
עוד קצת אני אהיה שם, בהחלט היום היייתי צריכה להקליט את עצמי ואז להציג את עצמי ואז אמרתי "אז.. אני ורד, אני נחמדה אני אוהבת.... לעשות דברים?.. יש לי ציפורניים מאוד ארוכות..." וזה היה מאוד מאוד מאוד נחמד -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |