![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (101) « ראשון ... 65 66 [67] 68 69 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 09:52 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קס פה?
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 10:05 AM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם במיליון שנה, אכן
מה שלומך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 10:06 AM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי!!!
אני עייפה לאללה כרגע אבל חיה פחות או יותר מה איתך?? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 10:07 AM
|
||
אוכלת דייסה בעיקר
באופן כללי לחוצה מהחיים, כמו תמיד -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 10:19 AM
|
||
בתיאבוןן
הא מוכר משהו מסויים? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 10:54 AM
|
||
מבחני מיון לרפואה עוד חודשיים ושבוע
אני צריכה לסיים להגיש היום את הקו"ח שלי לבן גוריון ואין לי מושג מה אני עושה עם זה אין לי מושג אם המזכירה במחלקה שלי עובדת בשבוע הבא ואני צריכה לקבוע תאריך לתיאוריה סתם עמוס מאד פתאום -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 11:22 AM
|
||
בהצלחה!!!!
יואו תגידי לי אם את מגיעה לבן גוריון -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 12:16 PM
|
||
זה תהליך דו שלבי, אבל אם אני אגיע לראיונות אני אהיה בבן גוריון
העניין הוא שאני לא ממש רוצה ללמוד שם, סביר להניח שלא אתקבל, ואני סתם מרגישה כאילו אני מבזבזת זמן וכוח על זה אבל זה מה שיש, בארץ מגישים לכל המקומות ומקווים לטוב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 12:23 PM
|
||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרוצה מהחתימה שלי :)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 13:12 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כל כך עייפה
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 13:20 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפצ'י
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 13:32 PM
|
||||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
לבריאות -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 13:36 PM
|
||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 13:36 PM
|
||||
![]() דביל מהאגדות ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל לפחות יש לך חצאית יפה! 🤓 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 10 2021, 13:37 PM
|
||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי
אוקיי אני יודעת אני הולכת לשנות את הכינוי שלי ל'לול' זו אשכרה המילה שמשתמשים בה הכי הרבה בפורטל -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |