![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (261) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 7 2021, 17:01 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כן."
-------- נכון, נכון, אני כל הזמן מתבלבלת ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 17:02 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נורא :)
--- ''אם ככה אז בוקר טוב'' -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 17:12 PM
|
||
"מה קרה שאת עם חיוך על הבוקר? החלטת לאמץ את העצה שלי?"
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 17:17 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''איזו עצה?'' הופתעתי ''זה בסך הכל ספר טוב..''
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 17:37 PM
|
||
"העצה של לעשות את עצמך בסדר עם כולם, ואז לחזור לעצמך."
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 17:40 PM
|
||
שקלתי את הרעיון שלו ''אני אנסה''
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2021, 20:18 PM
|
||
יופי. אז תתארגני, עוד חצי שעה ארוחת בוקר
|
|
פורסם ב: May 8 2021, 20:19 PM
|
||
נכנסתי למקלחת והחלפתי בגדים
--- שבוע טוב -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2021, 20:21 PM
|
||
"דפני," נכנסתי לחדרה של דפני. "רוצה לעשות משהו היום אחרי האוכל?" שאלתי אותה.
----------‐‐- שבוע טוב גם לך🙃 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2021, 20:22 PM
|
||
ירדתי לחדר האוכל וחיכיתי לאחרים
--- מה קורה? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2021, 20:25 PM
|
||
"כן!" צעקה בהתרגשות.
------------ ב"ה. מה איתך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2021, 20:26 PM
|
||
סידרתי את שיערי והמשכתי לחכות
--- נהדר ב''ה קוראת הסודות מתגלים :) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2021, 20:36 PM
|
||
"מה את רוצה לעשות?" שאלתי אותה.
---------- מה את חושבת על הפאנפיק? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2021, 20:39 PM
|
||
''למה הם לא מגיעים?''
--- טוב ממש :) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2021, 20:45 PM
|
||
"אולי כי יש עוד עשרים דקות עד הארוחה?" אמרתי לה כשאני ודפני ירדנו במדרגות לכיוון הסלון.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |