![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (261) « ראשון ... 186 187 [188] 189 190 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 31 2021, 06:09 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''הפעם האוכל ממש טעים'' דפנה הפרה את השתיקה
----------- מה קורה? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2021, 06:11 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אף אחד לא ענה לה, וגם אני לא.
------------ אני עייפה😣 הייתי צריכה לקום בשש ועשרים כי יש לי משמרות זה"ב😣 מה איתך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2021, 06:12 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היה שקט שוב למרות שהאוכל באמת היה טעים
-------- אני קמה ברגיל בשש :) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2021, 06:15 AM
|
||
סיימתי לאכול, ועליתי ישר למעלה בלי להגיד כלום.
---------‐--- איך את יכולה לקום בשש😱 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2021, 06:16 AM
|
||
סיימתי לבסוף ועליתי לספרייה
----------------------------- שעון מעורר פנימי :) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2021, 06:19 AM
|
||
היא עושה הכל לאט כל הזמן. לפעמים, צריך לדעת למהר.
----------- ואת לא עייפה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2021, 06:21 AM
|
||
הוא עושה הכל מהר כל הזמן. לפעמים, צריך לדעת להאט.
------- קצת למען האמת -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2021, 06:23 AM
|
||
עכשיו אני שם לב שכל לילה אני חושב על אסטוריה. מחשבות טובות ואעות.
צחקתי צחוק מריר, ונשכבתי על המיטה. ------------ באיזה שעה את הולכת לישון? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2021, 06:26 AM
|
||
לא הצלחתי להתרכז בקריאה אלא רק במחשבות על דראקו ואני מתביישת לומר שחלק מהן לא משהו
----------------- אממ 8 וחצי\9 -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2021, 06:27 AM
|
||
"הכל טוב?" שאלה דפני כשנכנסה אליי לחדר.
--------- מה?😵 זה מוקדם. הלוואי שאני אלך לישון בשעה כזאת כל יום. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2021, 06:28 AM
|
||
חבטתי בראשי בידי- שכחתי לארוז את המזוודה שלי
--------------------- חיח למה? באיזו שעה את ישנה? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2021, 06:29 AM
|
||
"כן. למה שלא יהיה?"
------------ אתמול ישנתי בעשר, אבל רוב הפעמים אני ישנה באחת עשרה, שתיים עשרה או אחת. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2021, 06:35 AM
|
||
דחפתי את הבגדים שלי בחוסר סדר מוחלט
---------------- וואי לא נורא גם לי יש ימים כאלו :) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2021, 06:38 AM
|
||
"כי לא דיברת כל הארוחה."
----------- אה, זה לא תקופה רעה או משהו. זה השעון הביולוגי שלי. אני מצליחה להרדם רק בשעות האלו😅 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2021, 06:40 AM
|
||
אף פעם לא הייתי מסודרת
-------------------------- חיח לא נורא אפשר לשנות אותו! פעם הייתי כמה בשבע אבל תירגלתי את עצמי לקום בשש -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |