![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (261) « ראשון ... 43 44 [45] 46 47 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 28 2021, 20:51 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכנסנו.
פרופסור סנייפ כבר ישב במקומו. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2021, 20:52 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''רפארו'' הכריז פליטיק ''מישהו מכיר?''
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2021, 20:54 PM
|
||
סנייפ התחיל להסביר על השיקוי, על תכונותיו, על חסרונותיו ועוד.
הוא אמר לנו להתחלק לזוגות, ולעשות את השיקוי. אני ודפני היינו ביחד. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2021, 20:54 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''מתקן'' אמרתי מייד
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2021, 20:59 PM
|
||
נשמע קול פיצוץ, וזה היה השיקוי של הארי ורון.
כל הסלית'רינים צחקו (חוץ ממני), ורון נהיה אדום ממבוכה. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 28 2021, 21:01 PM
|
||
''10 נקודות לרייבנקלו'' צייץ פליטיק ''עכשיו אימונים'
|
|
פורסם ב: Apr 28 2021, 21:04 PM
|
||
"למה לא צחקת? זה היה מצחיק" אמרה לי דפני.
"מה היה מצחיק?" "לוויזלי בוגד הדם ולפוטר המסריח התפוצץ השיקוי" אמרה, וצחקה עוד פעם. "אה, לא ראיתי." מלמלתי לעברה, וחזרתי לשיקוי. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 07:06 AM
|
||
כל השיעור חשבתי על דראקו ולא הצלחתי לתקן רק אחרי הנסיון החמישי
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 12:43 PM
|
||
בסיום השיעור שמעתי את הארי אומר לרון ולהרמיוני משהו.
"הוא לא צחק עלינ,ו" אמר להם. "אולי הוא לא שם לב," הציעה הרמיוני. "אי אפשר לא לשים לב לזה," אמר רון. -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 14:07 PM
|
||
שינוייצורה נאנחתי מקצוע קשה למדי
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 14:34 PM
|
||
"אולי תרגעו? הוא בסך הכל לא צחק. אז מה?" צעקה הרמיוני.
מה אכפת להם אם צחקתי או לא? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 14:35 PM
|
||
למען האמת שינויי צורה נקטע על ידי פיבס אז שיהיה
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 14:38 PM
|
||
הגיע ארוחת הצהריים, וראיתי את הארי, רון והרמיוני מדברים עם אסטוריה.
על מה יש להם לדבר בכלל? -------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 14:39 PM
|
||
''פגישה אחרונה לפני חג מולד?'' שאלתי ''אני אודיע לשאר הרייבנקלואים''
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 14:42 PM
|
||
טוב, אני אשאל אותה בערב.
-------------------- עמית|The Boys|הסודות מתגלים -אני משכתבת את הפאנפיקים (לא את הסונגפיק), אז הם לא זמינים כרגע:) #בועזית #פוף! יהונתן! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |