![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (261) « ראשון ... 65 66 [67] 68 69 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 2 2021, 19:27 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"תודה, לונה. להתראות." אמרתי לה, והלכתי לחדר המועדון של סלית'רין.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2021, 19:28 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''כן חמודה'' היא אמרה הופתעתי בדרך כלל היא לא מדברת
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2021, 19:31 PM
|
||
עליתי לחדרי, והתחלתי לכתוב את הברכות של המתנות לחג המולד.
|
|
פורסם ב: May 2 2021, 19:31 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
''היו לי הרבה בעיות שקשורות לאהבה'' היא אמרה ''הבת שלי'' היא נאנחה
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2021, 20:35 PM
|
||
המכתב שכתבתי לדפני:
דפני היקרה, את לא מבינה כמה אני מתרגש לקראת החתונה שלנו שלאחר שנות הלימודים שלנו. מקווה שנהנית מהמתנה חג מולד שמח, דראקו המכתב שכתבתי לאסטוריה: אסטוריה היקרה, לפני הכל, אני רק רוצה להבהיר משהו. אני די בטוח שדפני משוויצה בפנייך ברגע זה במכתב שכתבתי לה, אבל המכתב הוא שקר. אני לא מתרגש מחתונה איתה. אם יכולתי, הייתי מתחתן איתך, ואז כן הייתי מתרגש. אז אני מקווה שאת מרוצה מהמתנה שקניתי לך. קניתי לך משהו קטן ולא בולט. אני אוהב אותך. אם יכולתי להגיד לך את זה בקול רם, לצעוק את זה, הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים. כפי שהבנת, לא כתבתי את זה לדפני. גם אם הייתי כותב או אומר את זה לדפני, זה לא היה בלב שלם. חג מולד שמח, דראקו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2021, 20:36 PM
|
||
''הבת שלך?'' תהיתי ''הייתה לך בת?'' שיחתי עם רוונה נקטעה על ידי דפני שהגיעה לח''מ שלי כדי להראות לי מכתב שדראקו כתב לה
|
|
פורסם ב: May 2 2021, 20:38 PM
|
||
שלחתי לאסטוריה ודפני את המכתב עם המתנה של כל אחת מהן.
|
|
פורסם ב: May 2 2021, 20:39 PM
|
||
ינשוף התדפק על חלוני אחרי שדפני הלכה עם ''המכתב המרגש''
|
|
פורסם ב: May 2 2021, 20:40 PM
|
||
דפני הגיעה לחדר שלי עם חיוך.
|
|
פורסם ב: May 2 2021, 20:42 PM
|
||
קראתי את המכתב התרגשות ושמתי אותו מתחת לכרית גם המתנה ממש ריגשה אותי והחלטתי למרות הספקות לתת לדראקו בחג המולד את המתנה
|
|
פורסם ב: May 2 2021, 20:46 PM
|
||
"דראקו," אמרה לפני שקפצה עליי בהתרגשות. "אני כל כך אוהבת את זה ואותך."
|
|
פורסם ב: May 2 2021, 20:47 PM
|
||
ניקיתי את הצמיד היפה ועכשיו המתנה שאני קניתי לו נראת די עלובה
------ עוד מעט אני הולכת :( -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2021, 20:52 PM
|
||
"אני שמח שאת מרוצה מהמתנה, דפני. אז נתראה מחר ברכבת?"
היא הנהנה, והלכה. התארגנתי לשינה, ונרדמתי. ------------ אוף:( -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2021, 06:21 AM
|
||
בוקר!
-------- נזכרתי שצריך לארוז את המזוודות לקראת מחר -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 3 2021, 06:46 AM
|
||
כשהתעוררתי, עשיתי את ארגוני הבוקר שלי, הכנתי את המזוודה והלכתי לארוחת הבוקר.
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |