![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 21 2021, 19:18 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*תודה לעידו הנהדר על הלוגו
**מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד אך פונה לכלל המגדרים ***ליאור המדהים אישר ![]() שלום לכולם וברוכים הבאים לאתגר השבועי של פורום טו"ק! אתגר? שבועי? על מה את מדברת? אני אסביר. מדי שבוע אני אפרסם אתגר באשכול בפורום. האתגר יוכל להיות פתיחת אשכול מסוים בפורום, או משימה שבה תצטרכו לשלוח לי הודעה עם דברים מסוימים שאני אבקש, זה יהיה שונה לכל אתגר ואתגר. שם האתגר הוא האתגר השבועי, מה שאומר שיהיה לכם שבוע לסיים את האתגר. בסוף כל שבוע, אשכול האתגר יינעל והאתגר הבא יפתח. כל אתגר יהיה שונה מקודמו. זה יותר ברור עכשיו? כן, אבל עדיין לא הבנו מה יצא לנו מזה. לא אמרתי לכם? על ביצוע כל אתגר תקבלו חרמשים או נקודות בית, לפי מה שתרצו בכל פעם. התגמול לכל אתגר יהיה שונה. את רצינית? למה לא אמרת לנו קודם?! אנחנו מוכנים להשתתף. אז נפלא! האשכול הזה יהיה פתוח בשביל שאלות, בהצלחה לכם!^^ אתגרים שנפתחו עד עכשיו: הודעה זו נערכה ע"י America Singer ב May 4 2021, 16:35 PM -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2021, 17:21 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאלה לגבי האתגר הראשון - אם נניח הסדרה עם הדמות שאני מסקר התחילה בשנת 2009 אבל לא הסתיימה ב-2010, זה עדיין נכנס לקריטריונים של האתגר?
-------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2021, 17:29 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, זה נכנס :)
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2021, 06:17 AM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש עוד אתגרים? אם אין אז אני אשמח להמשיך את האתגר
אם רוצים אפשר לשלוח לי הסבר איך לעשות את זה בפרטי? תודה❤️ -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |