האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור דמות||רוזה דיאז, אני ככ אוהבת את רוזה שזה 333>
פורסם ב: Apr 22 2021, 21:02 PM
צטט הודעה

“I am mental about you too”

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 77
מגדר:female
משתמש מספר: 74447
חפצי המשתמש: צפה

User Posted Image

שם מלא:
רוזליטה "רוזה" דיאז||Rosalita "Rosa" Diaz
שחקנית:
סטפני ביאטריס|| Stephanie Beatriz
תאריך ומקום לידה:
בחודש מאי, מתחת לגיל 35. לא ידוע מקום לידתה.
משפחה:
אוסקר דיאז (אבא)|| Oscar Diaz (father), ג'וליה דיאז (אמא)||Julia Diaz (mother) ,
שתי אחיות שלא ידוע שמן||2 unnamed sisters, דיאנה (אחיינית)|| Diana (niece).
מקצוע:
בלשית בתחנה ה"99"

מידע על הסדרה:

User Posted Image

ברוקלין תשע - תשע היא סדרת טלוויזיה קומדית, על המשטרה שנוצרה על ידי דן גור ומייקל שור. הסדרה סובבת סביב ג'ייק פרלטה (אנדי סמברג), בלש מוכשר אך לא בוגר, שלעתים קרובות מסתכסך עם קצינו המפקד, הקפטן הרציני והחמור, ריימונד הולט (אנדרה בראור). בשאר השחקנים משתתפים סטפני ביאטריס בתפקיד רוזה דיאז, טרי קרוז כטרי ג'פורדס, מליסה פואמרו בתפקיד איימי סנטיאגו, ג'ו לו טרוגליו בתפקיד צ'רלס בויל, צ'לסי פרטי בתפקיד ג'ינה לינטי, דירק בלוקר בתפקיד מייקל היצ'קוק, וג'ואל מקינון מילר בתפקיד נורם סקאלי.

מידע על הדמות:

User Posted Image

הבלשית רוזליטה "רוזה" דיאז היא דמות ראשית בסדרה. היא נחשבת ל"בחורה הקשוחה" ול"באדאס"(נו אתם יודעים למה אני מתכוונת פה.) בתחנה. רוזה מפחידה, חכמה, חשאית וקשה לקריאה. רוב חברי התחנה נבהלים ממנה. רוזה מתגאה בעובדה שאף אחד לא יודע עליה הרבה. ג'ייק יודע עליה רק ​​שלוש עובדות, אחת מהן היא שהיא לא תיתן לאנשים להתרסק אצלה, למרות העובדה שרוזה מתייחסת אליו כאל "החבר הכי קרוב" שלה.

ביוגרפיה:

רוזה דיאז היא בלשית קשוחה וחכמה, קשוחה ומסתורית. רוזה למדה בעבר באוניברסיטה ציבורית שבה הייתה סטודנטית לעיצוב והייתה לה מורה מועדפת, גברת ויניירקול.

כנערה למדה רוזה בלט באקדמיה האמריקאית לבלט. היא מזכירה ב"המזרן" כי המורה לבלט שלה, גברת מרים, נהגה להתלונן בפניה על "יציבה, טכניקה ושיער ורוד".
בסופו של דבר, רוזה החלה להיכנע ללחץ הגובר להיות מושלמת כל הזמן בבית הספר לבלט ונעלמה. היא החלה "להרביץ לבלרינות" בבית הספר לבלט ולפרוץ לבתי האנשים.

כתוצאה ממעשיה, הורחקה רוזה מבית הספר לבלט. רוזה הורחקה גם מביתה על ידי הוריה וסיפרה שהיא לבד עכשיו. מניסיון זה למדה רוזה להתמודד עם טעויותיה ולתקן את בעיותיה בכוחות עצמה.

בשלב מסוים, רוזה למדה בבית הספר לרפואה במשך 3 שנים. היא גם אמרה שהיא למדה בבית הספר לעסקים ויש לה רישיון טיס ("לוויתן לבן").

בסופו של דבר רוזה הייתה בת כיתתו של ג'ייק פרלטה שהיה באקדמיה למשטרה, שם השניים הפכו לחברים הכי טובים.

בעונה השנייה דיאז האמין שהיא בהריון עם הילד של מרקוס, עד שמתגלה שהיא לא. היא ומרקוס נפרדים לתוך היער.

משפחתה מגיעה מבנסונהרסט ואביה מורה. יש לה שתי אחיות ואחיינית בשם דיאנה.

יש לה שיער מתולתל וכהה ולעיתים קרובות היא לובשת מעיל עור ומכנסי ג'ינס שחורים או בגדי 'באדאס'. לאורך כל העונה השביעית, שיערה חום עם דגשים. יש לה עיניים כהות ונקמנות ויש לה גם חתך דק בגבה הימנית ממה שביטריז מעדה על לבנה של לגו כשהייתה בת 10. לרוב יש לה עמדה פוגענית, כשידיה משולבות ועלי זיעה על פניה.

רוזה מזדהה כביסקסואלית ויוצאת לראשונה בפני צ'רלס בויל.

אישיות:

רוזה דיאז היא בלשית חכמה, קשוחה ומסתורית (יכול להיות ששמה אולי אפילו לא הוא רוזה דיאז, מכיוון שהיא מניחה זהויות מרובות עבור אנשים שונים). למרות שדיאז היא חברה נאמנה ויעילה בחוליה, בעיות ניהול הכעסים שלה וחוסר האמפתיה מפחידים את רוב חבריה לעבודה. היא חשאית מאוד לגבי חייה האישיים, ומסרבת לאפשר לאף אחד מחבריה לעבודה לבקר בביתה, למרות שהיא גרה קרוב מאוד למתחם. מוצג שהיא מחזיקה בכלי נשק רבים ומאמינה שעל כל אישה להחזיק גרזן. רוזה מחזיקה גם במספר חרבות. היא תמיד נושאת סכין גדול המוסתר על פניה. רוזה היא הבלשית המפחידה ביותר במתחם, אך אינה אדם רע, שמוכח על ידי מחויבותה העזה להיות בלש, וכיצד היא מוכיחה את עצמה כשמשתלבת עם בלשים אחרים. מצד שני, לעתים קרובות הם צריכים לסבול את הטבע הבוטה שלה בפראות בכל פעם שהיא בסביבה.

חוות דעת:

רוזליטה, רוזה, רוזי, רו-רו, או כל כינוי אחר שאפשר למצוא לך. אני ככ אוהבת את הדמות הזו(!!!!). הדבר שאני הכי מתה עליו, זה זה שהיא כן האישה שהכי "באדאס" וקשוחה, אבל היא רגישה. היא עזרה לאיימי, ג'ייק,ג'ינה,טרי,צ'רלס, ריי-ריי ועוד אנשים המון פעמים, ואפילו שמבחוץ היא משחקת אותה קשוחה, היא האדם הכי רגיש בעולם בערך. לדוגמא, בפרק שג'ינה עוזבת, היא בוכה אחרי שאיימי אומרת לג'ינה שהיא אוהבת אותה אחרי שג'ינה גורמת לה לא לשרוף את הספר ציוצים שלה בסוף. רוזה היא חד משמעית הדמות האהובה עליי בסדרה. אני יכולה להרגיש איתה הזדהות מכל מיני בחינות, אבל היא יותר מודל לחיקוי בשבילי. יש לה הרבה אומץ ואני מתה על זה. אני לגמרי יכולה לדמיין אותנו בתור בפפ.

זהוווווו.

הודעה זו נערכה ע"י Jughead Jones ב Apr 22 2021, 22:22 PM

--------------------
💋

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Apr 22 2021, 21:20 PM
צטט הודעה

Living with my eyes closed

פרטי משתמש
קבוצה: מעצב האתר
חרמשים: 10937
משתמש מספר: 65051

אוי, רוזה היא אחת האהובות עלי בפאנדום הזה.

דמות כל כך קשוחה מבחוץ אבל כזאת סופטי מבפנים. אהבתי ממש את ההתפתחות שלה במשך העונות, ואיך שכל הדמויות בדרך שלהן האירו על אופי אחר שלה (במיוחד ג'ייק ופמנטו, וגם הולט). היא ממש רוצה שהמשפחה שלה תקבל אותה כמו שהיא, בדיוק כמו החברים שעובדים איתה בפריסינקט, וכשזה בהתחלה לא קרה זה ממש שבר לי את הלב.

מאד מחוברת לדמות הזו, כי היא כל כך חזקה ומסתירה המון כאב ורק אלה שבאמת חשובים לה מסוגלים לראות מעבר לזה. מי מאיתנו לא מכיר את התחושה הזו...

סיקור נהדר. עושה לי חשק לעשות מרתון.

--------------------
User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 22 2021, 21:57 PM
צטט הודעה

“I am mental about you too”

פרטי משתמש
חרמשים: 77
משתמש מספר: 74447

מסכימה עם כל מילה.
היא באמת אחת הדמויות האהובות עליי, וכנראה שאערוך את הסיקור בקרוב עם סעיף של מערכות יחסית וסעיף של טריוויה.

תודהה רבהה!!^^
האמת שעשיתי את הסיקור כי ראיתי את כל עונה 4 אופס.

--------------------
💋

---------
פורסם ב: Apr 23 2021, 14:18 PM
צטט הודעה

סקיב
*

פרטי משתמש
חרמשים: 1
משתמש מספר: 75904

קודם כל, סיקור נהדר
דבר שני, רוזה היא מקסימה, לא יודעת אם מקסים זו ממש המילה לתאר אותה אבל אני ממש אוהבת אותה ואת זה שהיא קשוחה ומי שמכיר את הדמות כזה מבין את כל הקטע הזה שלה, לא ממש טובה בלהסביר אבל הבנת אותי (:

--------------------
נגה ○ את/היא ○ פרשתי
User Posted Image
ותפסיקו לכתוב את השם שלי עם ו'
קוראים לי נגה, ולא נוגה
למרות שאני חדשה וכבר לא פעילה

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025