האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

עאבד נדיר || סיקור דמות, קול. קול קול קול קול.
פורסם ב: Apr 27 2021, 20:33 PM
צטט הודעה

אסור לך לחשוב

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 2597
מגדר:male
משתמש מספר: 64972
חפצי המשתמש: צפה

*דמיינו הערה חשובה פה.
**מיועד לאתגר השבועי
עאבד נדיר
סיקור דמות

User Posted Image

עאבד גובי נדיר; Abed Gubi Nadir; عابد القوبي نادر
הסדרה בה הדמות מופיעה: קומיוניטי (Community; 2009-2015)
שחקן: דני פודי (Danny Pudi)
גיל הדמות: לא ידוע גיל מדויק,
אבל בתחילת הסדרה הוא בסביבות גיל 20 ולקראת סופה כמעט 30.
תאריך ומקום לידה: 24 במרץ, לא ידועה שנת לידה
מקום מגורים: ריברסייד, קולורדו, ארה"ב (בכל פרקי הסדרה; בפרק האחרון עובר לקליפורניה)
משפחה: גובי נדיר (אבא), אברה (בן דוד)
מקצוע, עיסוק: סטודנט בקולג' הקהילתי גרינדייל, קולנוען, עוזר הפקה

תקציר בחפיף על קומיוניטי
קומיוניטי היא סדרה המתרכזת בשבעה סטודנטים בקולג' הקהילתי גריינדיל שבקולורדו, ארצות הברית. בראשם ג'ף ווינגר, עורך דין חלקלק ותחמן שחזר ללמוד בגלל שנשלל הרישיון שלו ונאלץ ללמוד מחדש כדי לחזור לעבוד בתור עורך דין. הוא מקים קבוצת לימודים לספרדית מזויפת במטרה להתחיל עם סטודנטית אנרכיסטית בשם בריטה, אך לאט לאט הקבוצה גדלה ומצטרפים אליה טרוי ברנס, תלמיד שאיבד את מלגת הפוטבול שלו, אנני אדיסון, תלמידה שהתמכרה לכדורים וגם איבדה את מלגתה, אם חד הורית בשם שירלי שרוצה לפתוח עסק, ופירס הות'ורן, זקן עשיר ומנכ"כל של חברה המייצרת מגבונים, וביניהם גם עאבד שלנו. לאט לאט הקבוצת לימוד הופכת להיות מגובשת במיוחד, במאבקיה כנגד המורה המשוגע לספרדית סניור צ'אנג וההיתקלויות שלהם עם הדיקן פלטון, והמסעות שלהם כקבוצה ובקולג' הייחודי שנקרא גרינדייל, ובסדרה הם עושים הרבה פרקי מחווה לסדרות וסרטים שונים. טוב עכשיו אני מסתכל על זה זה לא תקציר בחפיף אבל בסדר--

מידע על עאבד
אז עאבד נדיר! עאבד הוא סטודנט בגרינדייל ממוצא מוסלמי שנולד באמריקה ביחד עם אבא שלו ואמא שלו עזבה אותו בגיל צעיר בזמן שהיה ילד וזה נושא שמוזכר לא מעט פעמים במהלך הסדרה וזה כנראה גם חלק ממה שאיפיין את אישיותו של עאבד. עאבד גם מאובחן עם תסמונת אספרגר. אבא שלו עובד במסעדת פלאפל משלו והוא מתכנן שינהל את המסעדה שלו בעתיד אך עאבד לא מתעניין בזה. את רוב ילדותו עאבד העביר בצפייה בטלוויזיה ובסרטי קולנוע ובהערצה של הרבה במאים, כמו כריסטופר נולאן, סטיבן ספילברג, קוונטין טרנטינו ועוד. הוא מבין הרבה בתרבות הפופולרית ורוב הפעמים שהוא מדבר או יוצר תקשורת עם אנשים - הוא בדרך כלל ידבר או ישווה את הסיטואציה למצב מסרט או סדרה כלשהו. הוא רוצה ללמוד קולנוע, אבל אבא שלו לא יכול להרשות לעצמו לממן את לימודיו, לכן, שלח אותו לקולג' הציבורי גרינדייל. הוא מצטרף לקבוצת הלימוד ומתיידד עם רובם, ויוצר חברות חזקה במיוחד עם טרוי בארנס ואף מוצא חברה בהמשך הסדרה. במהלך תקופתו בגרינדייל הוא לומד קולנוע, יוצר סרטים תיעודים על המתרחש בגרינדייל, עושה מחוות להמון סרטים ועוד ועוד.

חוות דעת
אזז.. עאבד הוא הדמות האהובה עליי מהסדרה המדהימה הזאת, ובצדק! קודם כל, הדמות כתובה בצורה כל כך נפלאה, והשחקן פשוט מגלם אותו בצורה כל כך נפלאה שזה מרגיש כאילו התפקיד נתפר בשבילו. אני מעריץ את עאבד כי, נשים בצד את העובדה שזה שהוא מאזכר כמעט כל סרט אפשרי ואני מאוד מחבב את התרבות הפופולרית, הוא גם דמות אכפתית לשאר חברי קבוצת הלימוד בדרכים שלו, הוא שם סוג של חומה סביבו באמצעות הסרטים והסדרות שלו שאיתם הוא משתמש כדי ליצור נושאי שיחה (דבר שאני ממש מזדהה איתו אופס) וגם מאוד חשוב לו ואכפת לו מאיך מרגישים החברים שלו. הוא לא אדם קונבנציונלי במיוחד, אבל עאבד הוא אחלה של דמות לדעתי. והרבה פעמים אנשים משווים בינו לבין שלדון קופר מהמפץ הגדול והייתי פשוט חיב להגיד על זה משהו אז זה כל כך ברור שעאבד מתעלה עליו בכל כך הרבה דברים. זהו. מייק דרופ.

גיפים!!!

User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image

SIXSEASONSANDAMOVIE#

אני מניח שסיימתי פה? סיימתי פה בביי.

--------------------
עידו 17

וכשהפסקתי להיות איש כועס
כשדיברתי אליי
בטון מתפייס
פתאום
התפנה כל כך הרבה מקום
וכל האור היה יכול
להיכנס.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Apr 29 2021, 14:43 PM
צטט הודעה

“I am mental about you too”

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 77
מגדר:female
משתמש מספר: 74447
חפצי המשתמש: צפה

נו דבאוט נו דבאוט.
סליחה הייתי חייבתתת.

פשוט סיקור מעולה על דמות נפלאה.
אני ממש אוהבת את הכותרות בסיקורים שלך, נגיד "תקציר בחפיף על קומיוניטי" שבר אותי טיפה, וממש אהבתי שבסוף הוספת את
טוב עכשיו אני מסתכל על זה זה לא תקציר בחפיף אבל בסדר--

במידע על הסדרה סיפרת על כל דמות באופן מושלם, קצר ונחמדי.

אוקיי, במידע על הדמות, קודם כל חייבת לשבח אותך על המשחק מילים הזה
אז עאבד נדיר!

אלא אם כן זה לא משחק מילים ויצאתי סתמה.
אם לא ראיתי את הסדרה, הייתי מצליחה להכיר את הדמות רק מהמידע, מה שאומר שכתבת את זה באופן פשוט נפלא.

ממש מסכימה איתך בדעה האישית,אבל ממש.
כןן האמת שהקטע עם שלדון אתה קצת צודק אבל זה שלדוןןן הוא נחמדדיייי.

הלפ הגיפים בוכההה.

סה"כ סיקור נהדר, אשמח לראות עוד סיקורים שלך :)

--------------------
💋

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025