![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (16) 1 2 [3] 4 5 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 16:02 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח מגניב! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 16:02 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עמוד 3 יוהו ומזלט
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 16:05 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאייי!
עמוד 3 -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 16:07 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ייאי
ותמשיכי אני במתחחח -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 16:11 PM
|
||
להמשיך במה?
ועמוד 3! ןל"ג בעומר! -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 16:21 PM
|
||
בשירשוררר
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 16:22 PM
|
||
אבל ישש לי פעילות! עוד רגע! אז סבלנותתת -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 16:23 PM
|
||
כןן
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 16:32 PM
|
||||
פעילות ל"ג בעומר! הגיע ל"ג בעומר! מדליקים מדורות! אוכלים מרשמלו! ל"ג בעומר! אז... כן! אז ל"ג בעומר הוא חג מאוד כיפי, כי מותר להיות במחשב ובטלפון וזה קצת יום רגיל. אבל יש חופש ומנהגים מיוחדים ולכול אחד יש את המנהגים שלו בל"ג בעומר. חשבתם מה היה קורה אם פתאום במדורה הייתם רואים את אחד הגיבורים שלכם (הארי פוטר, נגיד) יושב לידכם מחזיק שיפוד בזהירות ושואל "מה זה בדיוק... הדבר הזה?" מרגש, לא? אז הנה הקוד!
יצא פעילות ממש קצרה, לא נורא אל השתתפות בפעילות תקבלו 2 נקוות כי זה לא פורום אז אני לא יחלק פה מאות חרמשים -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 16:49 PM
|
||
שם+כינוי: נטע-בצד
הדמות שבחרתי+פאנדום: מוריגן קרואו מנוורמור מה היא הייתה עושה בל"ג בעומר: אז מה מוריגן הייתה עושה? היא הייתה עושה צללים לאור המדורה מספרת סיפורי אימה ומנסה לשרוף את מה שמה עם קול המלאך וכמובן הייתה אוכלת טונות ששל מרש ![]() הערות\הארות\שאלות\הצעות\ות: -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 16:50 PM
|
||
ממ... נטע נראלי שכתבתי שזה לפחות שתי שורות...
:מובך: אולי תהיי יותר ספציפית? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 16:52 PM
|
||
אה אוקיי
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 16:54 PM
|
||
יופי
והנקודות לא ממש משנות לך סווו -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 16:59 PM
|
||
חח
|
|
פורסם ב: Apr 29 2021, 19:05 PM
|
||
בוקר טובבבבבבבבבבבבב
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |