האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור דמות || הורטון, רינג
פורסם ב: Apr 28 2021, 20:13 PM
צטט הודעה

"Different doesn't mean wrong"

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 37585
מגדר:
משתמש מספר: 73807
חפצי המשתמש: צפה

הורטון

User Posted Image

שם הדמות: הורטון, Horton.
שם הסרט ממנו היא לקוחה: הורטון שומע מישהו, !Horton Hears a Who.
מדבב: ג'ים קארי (אנגלית), אלי פיניש (עברית).
גיל הדמות: לא נוקבים בגיל מדויק, אבל הורטון הוא סוג של המטפל של כל הילדים (מעין בייביסיטר) והוא יותר צעיר מהקנגורו, ככה שהייתי מסיק שהוא בן בערך 20 ומלא פנטזיות.
מקום לידה: ג'ונגל נול.
מקום מגורים: אפישהו בתוך ג'ונגל נול.
משפחה: הורטון הוא פיל בודד ללא משפחה, היער הוא משפחתו!
תפקיד: הגיבור הראשי, בייביסיטר ומציל בינלאומי!

מידע על הסרט:
הסרט מספר שני סיפורים במקביל, את הסיפור של הורטון ואת הסיפור של נד.
יום אחד, הורטון באמצעות שמיעתו החדה שומע קולות מתוך גרגיר הנמצא על פרח ורוד שקטף (בתמונה שלמעלה הפרח אמור להיות ורוד, אבל הוא כתום משום מה). הורטון מגלה שבתוך הגרגיר נמצאת עיר שלמה מלאה באנשים קטנטנים שלא יודעים על קיומו של העולם האמיתי! הוא מספר על כך לכל חבריו בג'ונגל, מה שמסתבר כטעות. הקנגורואית מתלוננת שהוא הורס את החינוך של הילדים שלהם ומנסה בהמון דרכים שונות להרוס את הגרגיר.
מהצד השני, נד - ראש העיר של האנשים החיים בגרגיר - מגלה על העולם האמיתי שבחוץ. לאט לאט הוא מנסה לשכנע אנשים על העולם שבחוץ ללא הצלחה בכדי לנסות ולמנוע את מותם הנוראי על ידי גברת קנגורו.
הסיפור עובר בין שני הצדדים ומתקדם לאט לאט עד הגורל המר... (אוי ואבוי! מתאים פה איזה אימוג'י של פחד מוות ואימה).

מידע על הדמות:
הורטון הוא פיל. פיל אפור וגדול.
הורטון יום אחד מגלה על גרגיר האבק שבה מתחבאת העיר ומנסה לעזור לה לשרוד. במהלך הסרט מגלים שהעיר צריכה מקום אחר לחיות בו (במקום על הפרח) או שהיא תיהרס ותושמד לנצחחחחחח. הורטון מיד מחליט למקם את הגרגיר על ראש ההר הגבוה ביותר בג'ונגל, שם העיר שבגרגיר תנוח בלשווה ובשלום ולא תוטרד יותר בידי אף אחד.
מחצית מהסרט מסופר בידי הורטון, הגיבור הראשי - בעוד החצי השני מסופר על ידי מי שחי בתוך הגרגיר עצמו. הורטון הוא אמיץ ונאמן ומתמודד עם המון קשיים בדרך להר הגבוה, ביניהם הפרח שנעלם לו בשדה פרחים זהים, נשר שמנסה להרוס את הגרגיר, סיר רותח שימס את כל העיר ותושביה (פחדדדדדד) ועוד המון דברים נוראיים ומסוכנים!
את כל המסע הזה הורטון עושה לבדו, מכיוון שכל המבוגרים שבג'ונגל מנסים להתרחק ממנו כי הם לא מאמינים לו. הילדים, שכן מאמינים לו, מורחקים על ידי הוריהם וכך הורטון נשאר לבד בדד כמעט בכך מהלך הסרט, חוץ מאוזן קשבת על ידי נד כמובן.

דעה אישית:
טוב, אז למה בעצם בחרתי לסקר דווקא את הורטון הפיל?
אני לא יכול לכתוב שסיקרתי אותו רק בשביל האתגר (וזה בכלל לא בגלל זה :לחוץ:). אני בחרתי לסקר את הורטון הפיל מכיוון שהוא מראה לנו הליכה כנגד הזרם, שזה דבר שלדעתי מאוד חשוב בחיים והוא גם מראה לנו שמחת חיים (רוב הזמן) למרות שהחיים מראים אחרת.
בכללי הורטון הוא די אמיץ לדעתי, שהוא הסתכן ועשה את כל המסע לבדו להר הגבוה ביותר! הורטון הוא מאוד נאמן ומתחשב, למרות שהוא לא הכיר בכלל את תושבי הגרגיר, הוא הסכים לעזור להם ולמצוא להם בית חדש (-:. למרות כל הלחץ והפחדים הקשים blink.gif שעברו על הורטון, בסופו של דבר הוא... חה, חשבתם שאני אכתוב כאן "הצליח". אבל לא! אולי הוא לא הצליח בכלל. אני לא אהרוס לכם, מוזמנים לצפותתתתת.
לסיכומו של דבר, אני באמת ממש אהבתי את הדמות של הורטון, שהראתה לנו כל כך הרבה דברים חשובים גם בעולם האמיתי - ולמרות שבמידע על הסרט והדמות יצא לי יחסית קצר, אני עדיין חושב שאתה מקסים הורטון! שמעת אותי? אולי גם אנחנו חיים על גרגירררררר ohmy.gif, וזה בכלל לא כי שילמו לי כסף כדי לכתוב את זה whistle.gif.
סתם, אבל דמיינו שאנחנו חיים על גרגיר ועכשיו הורטון שומע אותנו! יחי הורטון!

תמונות וגיפים:

User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image
User Posted Image

ציטוטים!:

"I *know* there’s a person down there. And, what’s more, quite likely there’s two. Even three. Even four."

לול, איזו החלטיות!

"From sun in the summer. From rain when it’s fallish, I’m going to protect them. No matter how small-ish!"

died.gif , משחק מילים!
הורטון, שובבוני, ממך לא ציפיתי.

"A person is a pesron, no matter how small"

כל כך מלבב! fadeba25z.gif fadeba25z.gif

טוב, אני יודע שיצא לי לא כל כך מוצלח, אבל... הגיע הסוף המר! 11111.gif

צ'או d16c4689.gif

--------------------

Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio

User Posted Image

"Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met."
(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Apr 28 2021, 20:32 PM
צטט הודעה

Memento mori

פרטי משתמש
חרמשים: 10952
מגדר:female
משתמש מספר: 69760

אחלה סיקור מכירה את הסרט וזה סיקור ממש מושקע

--------------------
I am Sam
Sam-I-am

User Posted Image

Green eggs and ham forever

User Posted Image

תלחצו, בני תמותה, תלחצו.

נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל
תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3>

---------
פורסם ב: Apr 29 2021, 14:27 PM
צטט הודעה

“I am mental about you too”

פרטי משתמש
חרמשים: 77
מגדר:female
משתמש מספר: 74447

וואו.
ממש אבל ממש אהבתי את הסיקור שלך, למרות שלא יצא לי לצפות בסרט.
איך שתמצתת את המידע על הסרט היה קצר וקולע, ולמרות זאת הצלחתי להבין על מה הסרט מדבר, מה שהיה מאוד נחמד.
מהמידע על הדמות הצלחתי להבין טוב מאוד מי היא ומה חלקה בסרט, ועוד לפני שהגעתי לדעה האישית הבנתי למה סיקרת דווקא אותה.
הדעה האישית הייתה פשוט מקסימה, שקראתי את המשפט
אני בחרתי לסקר את הורטון הפיל מכיוון שהוא מראה לנו הליכה כנגד הזרם, שזה דבר שלדעתי מאוד חשוב בחיים והוא גם מראה לנו שמחת חיים (רוב הזמן) למרות שהחיים מראים אחרת.

הייתי על סף בכי, וזה לא קורה הרבה.
סך הכל באמת סיקור מצוין, מקווה שיהיה לי זמן לראות את הסרט כי הוא נשמע נפלא.
מקווה שתמשיך לסקר בפורום :)

--------------------
💋

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025