![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 1 2021, 12:47 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילי ריינהרט סיקור שחקנית ★ שם מלא: לילי פאולין ריינהרט||Lili Pauline Reinhart. ★ תמונה עדכנית: ![]() ★ תאריך לידה: ה-13 בספטמבר, 1996 (בת 24). ★ מקום לידה: קליבלנד, אוהיו. גדלה בעיר הסמוכה, ביי וילג'. ★ שנות פעילות: 2010- הווה. ★ מידע כללי על לילוש: לילי נולד בקליבלנד, אוהיו, וגדל בעיירה ביי וילג 'הסמוכה. היא ממוצא גרמני וצרפתי והצהירה כי שם משפחתה הוא ממוצא גרמני. בגיל צעיר, פיתח תשוקה לאומנויות הבמה. לילי לקחה שיעורי ריקוד במשך 10 שנים, ואף הופיע במחזות זמר מקומיות רבות לפני שהיא חתמה עם הסוכנות הראשונה שלה בקליבלנד כשהיתה 11. לילי כיכבה בפיילוט הטלוויזיה של סיינטסטיק! (2010) והתארחה בסדרת הטלוויזיה חוק וסדר: יחידת הקורבנות המיוחדים (2011). היא גם כיכבה בסרטים לילית (2011), לא מנופף אבל טובע (2012), מלכי הקיץ (2013), גיבסונבורג (2013), סוף הנצח (2013), מיס סטיבנס (2016), והשכן הטוב (2016). ב-9 בפברואר 2016 לוהקה לתפקיד בטי קופר בסדרת הטלוויזיה הדרמה העשרה של The CW: ריברדייל, על פי דמויות ארצ'י קומיקס. ללילי יש קריירת משחק מפותחת, ובו בשמן היא גם מדגמנת ופרזנטורית לחברות שונות. ★ פילמוגרפיה: ★סרטים: ★ For Today (2010) ★ The Most Girl Part of You (2011) ★ לילית (2011) ★ לא מנופפת אבל טובעת (2012) ★ מלכי הקיץ (2013) ★ התקווה הראשונה (2013) ★ גיבסונבורג (2013) ★ סוף הנצח (2013) ★ גברת סטיבנס (2016) ★ השכן הטוב (2016) ★ גלווסטון (2018) ★ נוכלות בלי חשבון (2019) ★ המלאכיות של צ'ארלי (2019) ★ לבבות כימיים (2020) ★סדרות: ★ Scientastic! (2010) ★ חוק וסדר: יחידת נפגעים מיוחדים (2011) ★ Surviving Jack (2014) ★Cocked (2015) ★ ריברדייל (2017-הווה) ★עולם אחד: ביחד בבית (2020) ★ הסימפסונים (2020) ★ דעה אישית: אז לילס. אני אישית נחשפתי ללילי בסדרה ריברדייל, בתפקידה כבטי קופר. אם אני מסתכלת על שיטת המשחק שלה, אני יכולה להגיד שהיא מעולה. בחלק מהסצנות שהיא מופיעה בהן אני פשוט בכיתי מאיך שהיא העבירה את המסר, בין אם בסצנות של פרידה או מוות, או בסצנות של שמחה שאלו היו דמעו של שמחה, היא פשוט שחקנית מדהימה. בנוסף לזה, היא ככ יפה שזה מפחיד אנשיםםם. היא לגמרי "נערת החלומות" מבחינתי. אומנם לא יצא לי להכיר אותה אישית, אבל היא נשמעית לי כממש ממש נחמדה, והלוואי שהיא הייתה בגיל שלי וחברה שלי. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() הודעה זו נערכה ע"י Ariel The Little Mermaid ב May 1 2021, 13:03 PM -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2021, 13:16 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שחקנית מדהימה חדמש, רמת המשחק שלה אמינה ברמות.
סיקור נפלא מאוד. ואע, ליליייי הודעה זו נערכה ע"י Veronica Lodge ב May 1 2021, 13:18 PM -------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2021, 14:42 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שחקנית מדהימה
לא רק במשחק (גם במשחק) אלא בכל המסר שהיא מעבירה סיקור ממש ממש מקסים לדעתי אולי היה אפשר יותר לכתוב על הקשיים שהיא עברה ועל מה שהיא וכמילה מנדס מעבירות אבל חוץ מזה מקסים ביותר -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:40 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
מאוד אהבתי את הסיקור הזה
-------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |