![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 67 68 [69] 70 71 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 6 2021, 18:13 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואיך?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעיין ואריאל - רוצות לפרט קצת למה באמת רע לכן? אני מכון להקשיב תמיד 3>
יונתן - כן לרוב אנשים לא רוצים להיות בסלית'רין אז גם כשיש מיונים לבתים הם מבדילים את עצמם מכל דבר שנראה להם קצת סלית'ריני -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הלך לאיבוד -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2021, 18:14 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחחחח היא פשוט התגלמות השלמות ואני לא אומר את זה רק כי אני שיכור עכשיו
היא אהבת חייייייייייי מעניין אם חברים שלי זורמים לצאת לשתות היום אני צריך עוד קצת משקאות לא מספיק מה שעכשיו -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 18:15 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפ היו אמורים להעביר משכורת
![]() -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אל תלמדי ממני ותצאי עם חמודים מעצבנים שרק יצאו איתי כי הם רצו "חברה" ולא ספציפית כנראה אותי, והם די חרא וקיטשיים ומעצבנים במערכת יחסים למרות שלא תיארת אותם ככה, ואז אחרי שתיפרדו את עדיין תעזרי להם להתכונן למבחן בלשון ![]() פאקינג בולשיט באמת -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
אבל אנחנו עוד לא בעשירי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תגידו כמה פעמים השם של הנו"ד שונה?
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רינג- אהה חשבתי שעוד מישהו מצטרף אלי ואל אדל היום
-------------------- אוקי אז חידשתי כי מה לעשות עברו שנתיים ודברים השתנו-
מעיין| רוכבת על סוסים| רוקדת| מנגנת על גיטרה וחליל צד| כדורסל זה אהבה| סביבתית בנשמה| יורה בחץ וקשת| מציירת| ומתנדבת סדרתית https://www.youtube.com/watch?v=VHTQy2RjSMA...1&pbjreload=101 https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04...5&pbjreload=101 מי שרוצה לתרום לי חרמשים - תמיד אפשר ממש הגיוני שאני פתאום יעלם, אז אם ממש משעמם לכם, או שיש משהו חשוב או שסתם בא לכם לדבר איתי, אתם יכולים לשלוח לי הודעה למייל, כן כן זה אפשרי, פשוט תכנסו לפרופיל שלי ותשלחו לי מייל אזזזז שלום לעוד חתימה (והי אנשים הפעם אני לא חפרתי לבן אדם עד שהוא הסכים לי) ועכשיו זה החתימה של לא אחרת מאשר... תופים תופים תופים... מעיין! אז מעיין את מדהימה והורסת וחמודה ונחמדה ומדהימה ומעניינת ואין לי כח לפרט עוד כי כאילו כמה אפשר לחפור? אז בקיצור את מושלמת (כמעט כמוני חח סתם) וממש כיף לי לדבר איתך ואני ממש שמחה שהכרתי אותך ואני מתה עלייך ואת בן אדם מדהים וקיצור אני ממש ממש אבל ממש אוהבת אותך 3>> אז יאלוש ש חיים של סבתא שלל נשמה כפרה עלייך היה נחמד להיות לך בחתימה וכמובן שאני לא יכולה לפרוץ למישהו בלי לכתוב את המשפט הזה- תפוח אדמה זה מושלםםםם אז ביוש חיים הייתי כאן אה ותערכי את זה כזה שישתלב לך עם שאר החתימה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 18:16 PM
|
||||||
הם מעבירים עד העשירי יכלו להעביר גם היום אוך מכפת להם -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 18:16 PM
|
||
בא לי להקיא את חיי אבל מזגתי כבר כוס שנייה
הלוואי שחברים ירצו לשתות בערב אני רוצה להיות שיכור עד מחר ולברוח ממנה ולא לדבר איתה יותר אבל אני בטח אחזור אליה כמו אתמול -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 18:17 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז ככה אין לי חיי חברה ופשוט נמאס לי לא מזמינים אותי לכלום ואז במצבים כמו אתמול ריכלתי עם כמה ידידים וידידה מהשכבה ולא היה לי מושג על כל המפגשים שהם מדברים עליהם אני בוכה על כל שטות וצוחקים עליי אחכ בגלל זה אני שונאת להיות קטנה פשוט שונאת אני רוצה להיות גדולה כבר פשוט לא אוהבת את זה שאין לי אפילו טיפת שליטה על החיים שלי הייתי פעם הילדה הכי חכמה בכיתה וקיבלתי 83 במבחן האחרון אני די בטוחה שזה בגלל הפורטל אבל אני לא מצליחה לפרוש די פשוט נמאס לי והנה אני בוכה שוב -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין קשר אתה צריך לחשוב עליי כל כזמן גם כריס חושב עליי כל הזמן גם אם לא מודע לזה אני תמיד הראש שלו אתה לא כותב לא מתקשר איך אתה מצפה שנדבר יואוו אני צריכה גם -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה מה?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |