![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 81 82 [83] 84 85 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 6 2021, 21:37 PM
|
||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי הייהיי לנו! מהמצב אחלה, יונתן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 21:38 PM
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חזרתי הביתההה ואכלתי ועכשיו אני עובדת כמה דקות על הדוח מה איתך? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 21:39 PM
|
||||||||||||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
מההההההה היי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 21:42 PM
|
||||||||||||
הביתההה יאי ואוכל יאי כפול ודוח מעבדה פיכסוש שלא יקלקל לך את המצברוח אני בסדר, די בהכחשת מבחנים כרגע אופסי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 21:43 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שכחתי לספור אתמול ספירת העומר
ביכ -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 21:43 PM
|
||||||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יצא לי משהו ממש לא נכון אוף ): הכחשת מבחנים זה אחלה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 21:44 PM
|
||||||||||||||||
איכ :( כמה זה חמור שזה לא נכון? כןן, עד לרגע שמגיע המבחן. אבל היי, הודיעו לנו היום על מבחן ביום ראשון וזה מלא חומר חצופים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 21:45 PM
|
||||||||||||||||||
כאילו, יצא לי שg=5 הוא אמור לצאת איפשהו בין 9.5 ל10 אני חושבת זו שגיאה ממש גדולה חצופים באמת בטח שזה בית ספר דתי ואתם לא באמת יכולים ללמוד בסופש -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 21:51 PM
|
||||||||||||||||||||
אויש :( זאת לא נשמעת כמו שגיאה נחמדת אבל כל עוד זה לא דפק לך את כ ל הדוח אז אולי את יכולה לעזוב אותה בשקט כזה? אהמ, בעיקרון כן אפשר ללמוד בסופש, אבל זה יותר מדי חומר ויותר מדי עבודות ומחנים וזה ביום ראשון, כולה יומיים למבחן באנגלית סתומים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 21:52 PM
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ביי:)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 21:55 PM
|
||||||||||||||||||||||
יש לי מלא דברים שלא הצלחתי ): אז עזבתי את זה להיום כמה חומר כבר יש למבחן באנגלית? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 21:57 PM
|
||||||||||||||||||||||||
איכ :( אבל הי לעזוב את הדוח זה מעולה! אה, המון? מלא דקדוק ומילים עם תרגום ופיכסוש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:04 PM
|
||
הא לא מלמדים אותנו דקדוק
המממ כמה המבחן הזה קריטי? -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:09 PM
|
||
מעע
באיזה קטע אתם לא לומדים דקדוק פיכסוש אותם הוא די חשוב כי הוא מבחן באנגלית ובקודם נכשלתי של החיים אבל איך אפדר ללמוד אליו בשלוש ימיים כשיש לי גם מבחן בתנך, במתמטיקה ועוד שלוש דוחות להגיש, עבודה בספרות ועבודה בהיסטוריה אווף ביאסתי את עצמי למוות עכשיו -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:10 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יודה חולה במחלת הקרמיט
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |