![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:21 PM
|
||||||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאסמבלי זה חרא באמת מאיר, ציפיתי ממך לדעת לקרוא ![]() מי המפגר שחשב לעשות jumps שמוגבול באורך זיכרון מי פשוט מי -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:22 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כבר לא מדברת עם שלי!! -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:24 PM
|
||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:( מה היא עשתה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:24 PM
|
||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנל ^^ -------------------- אלה אחת
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:27 PM
|
||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ הרבה דברים קטנים שהצטברו לזה שאני כבר לא מסוגלת לסבול את ההתנהגות שלה אלה - האם אנחנו בעצם אותו בנאדם -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:28 PM
|
||||||||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אני רואה פה קווי דימיון מחשידים -------------------- אלה אחת
|||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:35 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואי, לא תאמינו מה קרה לי היום
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:35 PM
|
||
אבל
לבכות לא עובד לא -------------------- אלה אחת
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:36 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לילט וזה
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:43 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל מה הקטע של הלהגיב בכל מה שפספסתי
כשזה השלמה של חמש שעות באמת אפשר לחשוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:46 PM
|
||||||||||||
אבל לא הייתי בירושלים מלא זמן ואין לי מושג כלום בערבית -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:49 PM
|
||||||||||||||
קיבלתי 96 בבוחן הזה אגב איכשהו אני קצת מאוכזבת פסדר אבל פרובבלי לשתינו יש חרא חברים וסוג של אקסים מגעילים ובואי שוב לירושלים עם אודיסאה והכול יסתדר זהו וערבית רק תדעי שכיפה אדומה אומרים "אלקובעה אלחמראא" וזהו -------------------- אלה אחת
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:49 PM
|
||
![]() Eppur si muove ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
It was time for Thomas to leave.
-------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:50 PM
|
||||
had he seen everything? -------------------- אלה אחת
|||
|
פורסם ב: May 6 2021, 22:54 PM
|
||||||
He indeed did not see everything. -------------------- Legends Never Die אתה/הוא --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |