![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 86 87 [88] 89 90 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 6 2021, 23:41 PM
|
||||||||||||||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני תוהה מה קורה פה אבל לא נורא אני מדבר על הקבוצה עם השם הארוך שהחיפוש במשתמשים לא נותן לי לקשר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 7 2021, 00:20 AM
|
||||||||||||||||
![]() Foxes are just cat software running on dog hardware ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו אני גם תוהה מה קורה פה לא נורא נראה לי -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: May 7 2021, 00:22 AM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה נוד משעמם
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 00:45 AM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה כולם אני חייב לאנשים פה הסברים על הבחורה החדשה
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 00:50 AM
|
||||
אני כאן ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 7 2021, 00:56 AM
|
||
בא לי שחמט
אבל אני מרוכז כמו אבק בערך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 00:57 AM
|
||||
יאללה אני מסכימה אתה כנראה תנצח אם אני לא אירדם לפני הסוף וגם אם אני כן אירדם ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 7 2021, 01:10 AM
|
||
https://lichess.org/cBr18cd3
אוקיי הפעלת לוז לילה בואו נראה איך זה עובד נו זה לא נחשב ![]() הא עכשיו זה מתקדם טוב ביוש הודעה זו נערכה ע"י מי צריך בכלל כינוי ב May 7 2021, 01:53 AM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 07:02 AM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 07:06 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 07:14 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
בוקררר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 07:17 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו יומיים לא נכנסתי לפורטל !
התקדמתם בנוד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 07:17 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כןןן מה קורה?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 07:18 AM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2021, 07:21 AM
|
||
היי יובל
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |