![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) 1 [2] 3 4 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:16 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופס
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לומדת שם... -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פעם הייתי מחוז צפון קלאסי ועכשיו מחוז חיפה שזה עדיין מאוד צפון יחסית למרכז והדרום
-------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני מרכז
|
|
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול שמחתי לעזור -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:17 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עד כמה היא משגעת אותי: אני מתלבט אם לשים בושם של אישה או של גבר כשאני אראה אותה מחר
החיים הקשים של הטרנסג'נדר שהתאהב בלסבית. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:18 PM
|
||||||
אוקיי הלפ בעיר שיש בשם שלה שתי מילים? אה רגע תל אביב זה לא שרון נכון?7 -------------------- 💋
|||||
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:20 PM
|
||||||||
חח ראיתי אתמול את התמונה ההיא.... לא שם אבל באזור נראה לי? כי זה בשרון ולא, תל אביב זה לא בשרון -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:22 PM
|
||||||||||
אה לא זו סתם צילמתי משהו עכשיו יש לי חלום שאני אפגש עם מעשהו מנםורטל כי הוא לומד בביס שלי כןןן רייט יש מחוז תא -------------------- 💋
|||||||||
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:22 PM
|
||
תעזרו לי
בושם נשים או גברים לשים מחר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:23 PM
|
||||||||||||
ממ? התכוונתי שאני יודעת לאיזו עיר התכוונת ואת גרה בה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:24 PM
|
||||||||||||||
אה התמונה האחרת אופס -------------------- 💋
|||||||||||||
|
|
||
אני מרגיש שאת יודעת בדיוק מה את עושה
כשאת עוברת ברחוב ואז שולחת נשיקה כאילו לא בכוונה איך את גונבת לכולן ת'הצגה כאילו לא בכוונה וכל העיר כבר מסביבך התעוררה תמיד כולם קראו לך הזהב של השכונה אבל היום היום תשאלי בכל המדינה תגידו מי הכי יפה בכל העיר עונים לי היא הכי יפה שאני מכיר אוקיי אוקיי כל סופ"ש את מגיעה לפה כמו הדבש את מביאה מתוק ואם תתני לזה לקרות הלילה זה אני ואת והחצוצרות -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Dishonor on you! dishonor on your cow! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה שמרגיש *לך* יותר נוח איתו -------------------- אלה אחת
|||
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בערך -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |