![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2021, 07:47 AM
|
||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי תקרא לי ורד? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2021, 07:48 AM
|
||||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי היי ורד ![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 07:48 AM
|
||||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה נשמע? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 07:49 AM
|
||||||||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר נראה לי ואת? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 07:50 AM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביפ.
-------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 07:51 AM
|
||
מזלטוב
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 07:52 AM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קומיוניטי זה נפלא
עונה 1 פשוט כל כך יותר טובה משזכרתי אותה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 07:53 AM
|
||||||||||||
חוץ מבלבול מגדרי והעובדה שיש לי ריקוד היום אחרי מלא זמן שלא באתי ואני ממש לא מוכנה לזה לא פיזית ולא נפשית אה וגם שיש לי היום שעתיים ערבית שזה ביזבוז ומטומטם לכל הדעות ואני לובש.ת כובע גרב שמסתיר לי את השיער וחצאית. חוץ מכל זה החיים דבש -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 07:54 AM
|
||||||||||||||
וואי ![]() נ''ב * תקראי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 07:55 AM
|
||||||||||||||||
יאפ. אין לי כוח כבר אני רוצה פסיכולוגית שתעזור לי להבין למה אני כזאת -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 07:55 AM
|
||
ולא הבנתי את הנב שלך, סורי
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 07:56 AM
|
||||
''תקרא לי ורד'' אני בת אז ''תקראי'' ![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2021, 07:57 AM
|
||||||
אההה הבנתי סליחה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 07:57 AM
|
||||||||
![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 07:59 AM
|
||
איזה מוזר זה שיש לי גישות פה
זה כאילו מישהו באמת סמך עליי 🥲 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |