![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 12 13 [14] 15 16 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2021, 12:45 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש מרגש שאתה מאוהב בה ככה! ואיך הכרת אותה? איך התאהבת בה? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() |
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח אם אני אספר לך מה קרה שם את תגידי לי ללכת לכתוב ספר דרמה על החיים שלי פגשתי אותה בעבודה שלה והתאהבתי ממבט ראשון -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2021, 12:50 PM
|
||||||
ומה רע בלכתוב ספר דרמה על החיים? נשמע אחלה רעיון ;) תקדיש לה אותו יום אחד, כשתחיו בבית משלכם והילדים שלכם ירוצו בין החדרים D: האמת שזה נשמע קסום, כמו בסרטים, שפשוט התאהבת בה ממבט ראשון. ואיך הגעת להיפגש איתה? איך היא גילתה על קיומך? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 12:53 PM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן אבל אם אני אכתוב על החיים שלי זה יהיה סדרת ספרים רבי מכר יש הרבה לספר החיים שלי הם טלנובלה אחת גדולה וואי אמן מהפה שלך לאלוהים חחחח היא עובדת במסעדה האהובה על המשפחה שלי אז היינו שם וראיתי אותה והתחלתי איתה וקיבלתי את הפרטים שלה ןאז היא אמרה שלי שגם היא התחילה איתי ככה שיש סיכוי לא רע -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2021, 12:55 PM
|
||||||
וואו, איזה יופי! נשמע שזה הולך לכיוון חיובי אם גם היא בעניין. המון המון בהצלחה היום!!! מחזיקה אצבעות. (ויאללה, תכתוב את סדרת הספרים הזאת!) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 12:55 PM
|
||||
כן רק שיש בעיה אחת קטנה. אבל אני מנסה לא להתעסק בזה. תודה!! -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2021, 13:01 PM
|
||
99 באנגלית זה טוב?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 13:03 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
יותר טוב מ90 D;
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 13:09 PM
|
||||
ברור, זה מעולה. כל הכבוד. וכריס - מה הבעיה שיש? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2021, 13:18 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 13:30 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 13:31 PM
|
||
יאללה עוד שעה ורבע
בינתיים אני אלך לצחצח שיניים בפעם השלישית עכשיו נכנסתי פעמיים מהבוקר להתקלח ופעם שלישית שאני הולך לצחצח שיניים שתבינו עד כמה אני לחוץ -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 13:31 PM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאוד לחוץ ![]() -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2021, 13:36 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה לא ידעתי שהיא בת 26
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 13:40 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נחההההה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |