![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:13 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוף
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:14 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה יייאי דיסקורד יש לך? -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבלאבל רצית להשתמש חוץ מזה אין לי כוח לשנות כינוי, פוף זה אחלה, וזה ישאר אחלה ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כוח לפאקינג ספורט -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:15 PM
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי כן כשתנהלי אותו תוסיפי בבקשה -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:16 PM
|
||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:( קרה משהו? רק אם באלך להגיד וזה אה אני דווקא די שמח יצא שאני ממש מעופף אז שכחתי את השיעור נגרייה שלי אבל לפחות קצת יצא לי לדבר ולהשתלב בשיחה עם ילדים שיהיו איתי בכיתה שנה הבאה אז יאיי כזה -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קשור עכשיו טמרה
-------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אוקיי
תחשבו על זה כוס עם מלא קרח היא בעצם כוס שממלאת את עצמה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:17 PM
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלחי לי שם black-Star#4525 -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:20 PM
|
||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאפ. טוב אז דבר ראשון יש לי 9 שאלות באנליטית לפתור כדי שאני אוכל להתחבר לטריוויה ואין לי ראש לזה עכשיו והיום התחיל גרוע, כי איכשהו משיעור הלכה נחמד על הלכות שבת זה הפך לדיון על חצאיות וצניעות וזאת לא סיטואציה מדהימה... והמורה ממש התפעלה מהעבודה באנגלית, שזה היה טוב ואז היה שיחה של 45 דקות עם המנהלת על התקנון וכל מיני, ושאסור יותר דיונים (זה בעצם היה סוג של דיון על זה שאסור דיונים, אירוני) וכשבאתי לשאול משהו היא התחילה לומר לי שאני מתחצפת. ואז שיעור ספורט ובאוטובוס בחזור לא היה איפה לשבת (אופסי, סליחה על החפירה) אה כן, ורצו להשעות אותי הביתה כמו עוד שתי בנות (שאותן כן השעו) כי טיפסנו על הגדר להביא את הכדור שעף. יום שמח נשמע נחמד :מקנא: -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:25 PM
|
||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב נמאס לי לתקן קודים
רובין והילד המוזר ההוא תמותו -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:26 PM
|
||
חחחחחחחחחחחחחח היום המורה לאנגלית אמרה שבעזרת ה' אני אהיה בחמש יחידות
חחחחחחחחחחח איפה היא חיה -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:27 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:\
השיחות פה לפעמים מזכירות לי שאנחנו לגמרי לא באותו הגיל -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:27 PM
|
||
היי מור!!!!!
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |