![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:29 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי הגר
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:29 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה מור!!!
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:30 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הגיוני >< -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:31 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר הגר, מה נשמע?
חנה, יותר התכוונתי להגיד שזה גורם לי להיזכר שאתם ילדים קטנים, אבל לא ידעתי אם זה יעליב פה מישהו (למרות שזו עובדה חחח) -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:33 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהההההה אני צריכה לעבוד על הדוח אבל לא באלי
גם אני רוצה לסיים לשון למה אני מסיימת רק ביוני אה!!! וקיבלתי 25 מתוך 26 על הסקירה הממזגת במבחן האחרון בלשון!! קיבלנו אותם בחזרה היום מאוד גאה -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:33 PM
|
||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן הבנתי את זה, אמרתי שזה הגיוני כי סך הכול זה מה שאנחנו באמת -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:34 PM
|
||
![]() I said I love The Smiths ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש
-------------------- בס״ד
15 • לין לאוד ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:34 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:36 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:37 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:38 PM
|
||||||||||||||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איי לגמרי מבין אותך :\ גם לי אין לאחרונה ראש למתמטיקה בכללי אבל למה את צריכה לעשות 9 שאלות כדי להתחבר? אולי תעשי קצת או משהו יאיי כל הכבוד לך הא למה הם אוסרים לכן על דיונים >< :( נשמע מבאס, ממש לא בסדר מצידה אבל למה היו צריכים להשעות אותך לא הבנתי טוב מי ממליץ לי על סדרות טובות אנשים -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:38 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ביי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:40 PM
|
||||||||||||||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כי זה כל פעם אותו דבר דיונים על חצאיות וכאלו הבטחתי להורים שלי שאני אעשה לפני הטריוויה 9 ואחריה עוד 10 כי המבנה של בית הספר מחולק לשניים, צד לבנות וצד לבנים והכדור עף לצד של הבנים אז טיפסנו על הגדר... -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:41 PM
|
||||
בסדר ואתה? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2021, 16:46 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הי
-------------------- אוקי אז חידשתי כי מה לעשות עברו שנתיים ודברים השתנו-
מעיין| רוכבת על סוסים| רוקדת| מנגנת על גיטרה וחליל צד| כדורסל זה אהבה| סביבתית בנשמה| יורה בחץ וקשת| מציירת| ומתנדבת סדרתית https://www.youtube.com/watch?v=VHTQy2RjSMA...1&pbjreload=101 https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04...5&pbjreload=101 מי שרוצה לתרום לי חרמשים - תמיד אפשר ממש הגיוני שאני פתאום יעלם, אז אם ממש משעמם לכם, או שיש משהו חשוב או שסתם בא לכם לדבר איתי, אתם יכולים לשלוח לי הודעה למייל, כן כן זה אפשרי, פשוט תכנסו לפרופיל שלי ותשלחו לי מייל אזזזז שלום לעוד חתימה (והי אנשים הפעם אני לא חפרתי לבן אדם עד שהוא הסכים לי) ועכשיו זה החתימה של לא אחרת מאשר... תופים תופים תופים... מעיין! אז מעיין את מדהימה והורסת וחמודה ונחמדה ומדהימה ומעניינת ואין לי כח לפרט עוד כי כאילו כמה אפשר לחפור? אז בקיצור את מושלמת (כמעט כמוני חח סתם) וממש כיף לי לדבר איתך ואני ממש שמחה שהכרתי אותך ואני מתה עלייך ואת בן אדם מדהים וקיצור אני ממש ממש אבל ממש אוהבת אותך 3>> אז יאלוש ש חיים של סבתא שלל נשמה כפרה עלייך היה נחמד להיות לך בחתימה וכמובן שאני לא יכולה לפרוץ למישהו בלי לכתוב את המשפט הזה- תפוח אדמה זה מושלםםםם אז ביוש חיים הייתי כאן אה ותערכי את זה כזה שישתלב לך עם שאר החתימה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |