![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2021, 18:29 PM
|
||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בבת מצווה והילדה הזממינה את הבנים בכיתה והם פשוט לא הגיעו אבל כאילו כולם :( ומשעמם פה הלפ אבל היה היום ממש משמ כיף אע -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 18:35 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lol
ביקשתי עזרה מחברים והם לא ענו שניים ראו וליטרלי התעלמו והעיקר כשהם צריכים עזרה אני תמיד נמצא בשבילם אחר כך הפסיכולוגית שלי שואלת אותי למה אני לא סומך על אנשים, הנה הוכחה וזה לא רק הדימיון שלי, זאת הוכחה ממשית אז אני פשוט לא אבקש עזרה. ממילא הסתדרתי לבד עד עכשיו פעם הבאה כשחבר שלי ישאל למה אני לא משתף, אני אזכיר לו את זה וזה לא חד פעמי, זה או שהם מתעלמים ממני או שהם אומרים סטייל "זה יעבור", וזאת לא עצה של ממש ובכלל זה לא עוזר לאף אחד קיצר כוסעמק לכו תחפשו -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 18:38 PM
|
||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי לא נחמד יאאאא מה היה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 18:39 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו מישהו ענה לי, אבל זה לא משנה כבר
די -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 18:40 PM
|
||||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 18:41 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 18:42 PM
|
||
שיניתי כינוי
-------------------- אני
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 18:43 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מזלטטטט
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 18:43 PM
|
||||||||||
ממש אבל אז במחוננים יש שיעור נחמדי אבל למורה יש כתף קפואה אז הוא התבטל ובמקום יש לנו שיעורי משחקי חשיבה אז חילקו אותנו לקבוצות בשביל המשחק ושמו איתי עם הילדים מהשכבה שלי וריכלנו כל השיעור הפסדתי לאיתמר אבל זה היה שווה את זה פשוט ריכלנו בלי הפסקה על כל השכבה -------------------- 💋
|||||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 18:45 PM
|
||||||||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תחשבי אולי על תירוץ ללכת אם ככ נורא? אוי קסום מה זה כתף קפואה -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 18:46 PM
|
||||||||||||||
לא מתחילה הופעה עכשיו אז אני אשרוד ממש קסם כזה שכל הכתף שלה קפואה כזה פשוט היא חא יכולה להזיז אותה -------------------- 💋
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 18:47 PM
|
||||||||||||||||
אה נחמד הא -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
|
||
ביי
|
|
|
||
היי
-------------------- אני
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 18:48 PM
|
||
גאון הדור
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |