![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 36 37 [38] 39 40 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2021, 20:36 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה רק לי אין מבחנים אחלה /:
אבל כבוד לכןןן -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 20:37 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כל כך לא יכול להתמודד עם הדיכאון שלי אז קניתי אלכוהול ואני בדרך לחברים לעשות ישיבה
כמה שיותר אלכוהול יותר טוב לשכוח את מה שאני מרגיש אני רוצה לסיים את הלילה הזה שיכור -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 20:37 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו אין לי מושג מה הולך בדוח הזה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 20:38 PM
|
||||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
איך הלך? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2021, 20:38 PM
|
||||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל יש עוד מעט מבחן סוףשנה שקובע הכל נו באמת, לדעתי בר אילן זה קונספירציה אף אחד לא סיים את כיתה י ונשאר בחיים כדי לספר על זה ![]() -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2021, 20:39 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דברי עם לילי -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 20:40 PM
|
||||||||
שקט תני לי לגמור להכין לעצמי את הבועה הזאת :מנפחבועה: לא לפוצץ אותה חוץ מזה, אני מרגישה כאילו זרקו אותי למים וציפו שאני אלמד לשחות. אף אחד לא עוזר לי. רק כועסים עלי כשאני נכשלת -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 20:41 PM
|
||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לא צריכה להקשיב להם ואת צריכה להיות גאה במה שאת כן עושה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 20:42 PM
|
||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ההצעה לעזור עדיין רלוונטית למרות שאמרת שהקושי הוא לא בחומר, ככה שאני לא ממש מבין איפה הקושי נמצא -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||
כריס?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
היי מור פה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 20:44 PM
|
||||||||||||
אממ כן יש קושי בחומר. באנליטית. לא הבנתי שם כלום מתחילת השנה ובמקום לטפל בזה דחיתי את ה ועכשיו אני מתמודדת עם חומר קשה בזמן שאני לא מכירה את הבסיס. אלגברה וגיאומטריה הבנתי שאני כן יודעת את החומר, פשוט צריכה לחשוב כל הזמן מחוץ לקופסה ולנסות דרכים יצירתיות -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 20:45 PM
|
||
כריס! תגיב! מה קרה!
|
|
פורסם ב: May 5 2021, 20:46 PM
|
||||||||||||
נע, לא עובד. -------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 5 2021, 20:48 PM
|
||
כריססססססססס, אתה בסדר?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |