![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:34 PM
|
||||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על מה המה -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:34 PM
|
||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפחות זה מצחיק אותך >< נע אני לא מתה עליה, העיניים שלי יצאו ממש קטנות אפילו יותר מהמציאות! (עד כמה שזה אפשרי) אבל הצב שווה הכול 😊 -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:35 PM
|
||||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח חח הרגת -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||||||
אופסי כןן הצבב רגע מה קרה לתמונה פוף נעלמה -------------------- 💋
|||||||||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא בטוח לגבי זה היא ממש ערערה אותי קיצר אני לא יודע נראה כבר בבוקר כשאני אתארגן במה אני אבחר אחרי הכל זה רק בושם, זה לא חולצה ומכנס אני מרגיש שזה הדבר הכי קטן שאפשר לעשות ושהוא ישפיע טוב ושאולי זה לא יהיה נורא כל כך -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:36 PM
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הבנתי על מה מדברת -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:36 PM
|
||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם כל הבנים לובשים כל הזמן גינסים
מה הם לובשים בספורט? -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:37 PM
|
||||||||||
אז לא צינזרתי טוב הודעה ששלחתי בווטסאפ אתמול וחלק אממ ראו איפה אני גרה אבל רוב מי שראה ראיתי שהוא קיים בתמונה -------------------- 💋
|||||||||
|
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחח מכיר את זה שאתה בכניסה למתנפחים ולא בטוח אם מותר לך להשתולל באתר או לא? אז זה מה שאני מרגיש כרגע בא לי להוריד נעליים ולקפוץ ולהתפרע אבל האם האתר לא ייתן לי להיכנס??? הדברים שאני מדבר עליהם בלילה קחו אותי מפה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
טרנינג מכנסי כדורסל כזה כאילו אין לנו אופציות חחחל -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:38 PM
|
||||||||||||
![]() חיייייזרים זה מצחייייייייייק ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן, הורדתי אותה אתמול וניסיתי לשים תמונה אחרת כי אני חייבת גיוון אבל משום מה בכל התמונות שלי רואים את הקוביות בשיניים/אני עושה פרצוף מוזר אז אני אצטלם נורמלי עם חיוך כלא יהיו לא קוביות! (ביום חמישי הזה!!!!!!!!!!) -------------------- אפשר להניח לכל החלומות הגדולים של ביטוי עצמי והגשמה ופשוט להיות חנה ○ 19 ○ אמנות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:38 PM
|
||
רגע דיברתם על מראה
כולם פה יודעים איך אני נראה?? גם החדשים יותר? אני לא רוצה שמישהו פה לא יידע איך אני נראה אני אוהב שמזהים אותי -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2021, 22:39 PM
|
||||||
דימויים משהו משהו האמת שקרה לי פעם כן אתה גמור עזוב לך -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
האם זה טרנד להצטלם מול מראה כשהטלפון מכסה את הפנים
-------------------- 💋
|
|
|
||||||
![]() עשב עישנתי עם נורית ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל חם איך מסתדרים עם טרנינג בקיץ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |