![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 50 51 [52] 53 54 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 6 2021, 14:35 PM
|
||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אני לא מתכוונת להשקיע בזה הרבה זמן ללמוד יום קודם ולגשת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() “I am mental about you too” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאוד -------------------- 💋
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק אציין שאצלי לא היה נחשון בחטיבה, ממתי זה מתחיל בדרכ?
מוזר אבל גיליתי לפני שבוע שיש אופציה בתיכון כי התקשרו לשאול אם מעניין אותי אופס -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 14:36 PM
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני בשמחה -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2021, 14:36 PM
|
||||||||||||||
![]() Don't lose your HEAD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחלהה אבל אני עייפה טילים טוב כי אנחנו לא מהירים אז תספר/י על עצמך קצת, זה נחמד -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 14:37 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מין הסתם תודההה ❤❤❤ אני לא מתכוונת ללמוד הרבה אם אני אגש שוב אבל כאילו מתלבטת אם יש לי כוח -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||
אצלנו בעיר בז למה הייתי באשליה שאת בתיכון אה רגע 15 תכף זה ט נכון? ומעניין אותך? -------------------- 💋
|||
|
|
||||||
![]() כותרת אישית חדשה או משהו כזה ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לך 6,500 חרמשים בשבילי ![]() ![]() -------------------- יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 14:38 PM
|
||||||||||||||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דבר ראשון ,אני בן. קוראים לי יונתן. אני מנהל משפחה ושואף לנהל את פורום הבית של סלית'רין. -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 14:40 PM
|
||||||||||||
ידעתי את זה שקט פשוט תראי אם זה באמת לא יוצר לך עוד עומס או לחץ כזה ואם באמת יש לך סבלנות לגשת שוב -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 14:41 PM
|
||||||||
אחשוב על זה -------------------- 💋
|||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 14:42 PM
|
||||||||||||||
תשמעי שאני מתלבטת מאז שקיבלתי את הציון אבל אני יכולה גם להחליט בבוקר של הבחינה וכאילו תראי היתרונות של לגשת שוב זה שיש לי הזדמנות לשפר ציון ושהוסיפו הקלות מאז שניגשתי בעצמי חסרונות זה שאין לי כוח זה מבחן ממש ארוך ומתיש וזה לשרוף יום על הבחינה ויום יומיים בשביל ללמוד אז אני מתלבטת -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 14:43 PM
|
||||||
חחחחחחח עדיין לא ולא ממהרת שנה הבאה יאפ, עוד שבוע 15 נופ, לקחתי פיזיקה ומדעי החברה במגמות, הגשתי מועמדות למדעי המוח שעדיין אין תשובה וחמש מתמטיקה חמש אנגלית מספיקקקק לי יונתן- אוי נחמד! בהצלחה((: -------------------- אורטל - דברים בשפע לשעבר - ביוש - ![]() לפעמים כשאת חוטפת סטירה, הפנס בעין מאיר לך את הדרך --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 14:43 PM
|
||
למה לקחת פיזיקה!!! טיפשה
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |