![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 55 56 [57] 58 59 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 6 2021, 16:04 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קרה?
-------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 16:05 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מעבדה נוראית
-------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() אני שר הקסמים בעולם משלי ![]() ![]() ![]() ![]() |
כריס, שתף קצת
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למשהו שאני כותבת -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי שייראל -------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2021, 16:06 PM
|
||||||||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אוקיי עוד שמות? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 16:09 PM
|
||
![]() Anything for our moony. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די יש לי רעיון לעולם וסיפור שאני ממש אוהבתתת
נקווה שהפעם אני אצליח לא לנטוש אבל מי רוצה לשמוע על העולם כי אני ממש מרוצה ממנווו -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היוש מה קורה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||
אחלה מה איתך? -------------------- אני
|||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 16:10 PM
|
||||
אנייי -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 6 2021, 16:13 PM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זהו עדכנתי אותם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 16:20 PM
|
||||||||||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סביר איך החיים וזה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 16:20 PM
|
||
![]() מי שטוב לו ושמח, לא בבר אילן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טובביי
-------------------- ![]() אבידג - פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2021, 16:21 PM
|
||||||
יש אוקיי אז ככה בערך אנחנו בערך בשנת 2100 כל התחזיות הכי גרועות של המדענים התגשמו ומצב זיהום האוויר וכל זה בקושי מאפשר חיים האנשים שדאגו לזה לפני שזה קרה חיים בתוך כיפות ענקיות כאלה שכן מאפשרות חיים נורמליים מי שלא... אם הם שורדים עד לבגרות זה נס, וגם מי ששורד כנראה מאוד חולה ובכללי חיים נוראיים ברוב הכיפות יש גם "בחוצים", שזה האנשים שהגיעו מבחוץ לכיפות, אבל בגלל שהם תלויים לחלוטין ב"בפנימים" - בעלי הכיפות - ברוב המקרים הבפנימים מנצלים אותם והם חיים בתנאים של כמעט השתעבדות לבפנימים מבחינת שלטון שיאכוף את כל השיט הזה - אין. יש אנרכיה גמורה כי השלטון התפרק מזמן, אז לכל כיפה יש שלטון (לרוב מושחת) משל עצמה מה חושבת? ואם יש אחרים שרוצים להביע את דעתם, זה גם יהיה נחמד>< -------------------- נעמי - 16! - היא/את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: May 6 2021, 16:23 PM
|
||||||||||||
בסדר איך החיים אצלך? -------------------- אני
|||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |